8 Martie cu ghinion pentru o tânără din Botoșani! Ce ascundea în mașină!

O tânără din județul Botoșani s-a ales cu dosar penal chiar pe 8 Martie, după ce a fost trasă pe dreapta de polițiștii de frontieră.

8 Martie cu ghinion pentru o tânără din Botoșani! Ce ascundea în mașină!

În data de 08 martie a.c., în jurul orei 22.20, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, judeţul Botoşani, pe timpul executării unei acţiuni pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, au oprit pentru control, în localitatea de frontieră Dealu Mare, judeţul Botoşani, un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în România, condus de  Andreea A., în vârstă de 24 de ani.

Poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la faptul că în interiorul autoturismului se află bunuri accizabile, motiv pentru care șoferița şi mijlocul de transport au fost duse la sediul sectorului pentru verificări.

În urma controlului au fost descoperite în interiorul autoturismului și în spătarele scaunelor 2.200 ţigarete, diverse mărci, în valoare de 1.100 lei.  

Tânăra a declarat că a achiziţionat bunurile de la persoane necunoscute din localitatea Siret, judeţul Suceava, pentru consum propriu.

"Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă", se arată într-un comunicat al I.T.P.F. Iași. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
400

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
708

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
196

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...