Trofeul unui festival naţional de teatru a ajuns la Botoşani! FOTO

O trupă de teatru adolescent ne face din nou mândri: Trofeul Festivalului „Hyperion iese la Godot”, aflat la cea de-a patra ediţie a ajuns la Botoşani.

Trofeul unui festival naţional de teatru a ajuns la Botoşani! FOTO

 foto de spectacol  

Spectacolul Atelierului de Teatru - "Chatroom" a fost declarat cel mai bun dintre toate care au fost prezentate la cea de-a patra ediţie a Festivalului "Hyperion iese la Godot", iar Anamaria Rusu şi Alexandru Gorghe- acesta din urmă fiind şi regizorul spectacolului-, au obţinut premiile pentru cea mai bună actriţă în rol principal, respectiv cel mai bun actor în rol principal. De asemenea, Anamaria Codiţă a fost nominalizată pentru premiul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar.

Festivalul Naţional al Şcolilor de Teatru – "Hyperion iese la Godot", desfăşurat în perioada 5 – 9 iunie 2017, la Godot Café -Teatru, a reunit studenţi şi masteranzi ai celor mai importante universităţi de artă teatrală din România, dar şi elevi pasionați de teatru, iar botoşănenii de la Atelierul de Teatru şi-au arătat din nou măiestria scenică într-un spectacol adresat adolescenţilor- "Chatroom".

"CHATROOM" este un spectacol despre frustrările adolescenților vărsate pe internet, unde libertatea de a nu avea o identitate poate crea nedreptăți. Cei șase adolescenți ce se pierd într-un chatroom se transformă în clișee care experimentează adolescența: o trecere de la ruinele lumii copilăriei la cea a adulților care e încă inaccesibilă. Ei nu se regăsesc nicăieri, nici în lumea familiei, nici lîngă prietenii și poveștile copilăriei care se deformează din cauza transformărilor.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
15

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
28

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
55

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...