Profesori botoșăneni, schimb de experiență la Varșovia - FOTO

Delegația a reunit profesori care predau discipline din ariile curriculare Limbă și comunicare și Matematică și științe, arii curriculare vizate de proiect.

Profesori botoșăneni, schimb de experiență la Varșovia - FOTO
Activitate transnațională de învățare-predare-formare din cadrul parteneriatului strategic Erasmus+ From Knowledge To Competences
6 cadre didactice de la Școala Gimnazială Nr. 11 Botoșani au participat, în perioada   5-11 noiembrie 2018, la cea de-a treia  activitate transnațională de învățare-predare-formare din cadrul parteneriatului strategic Erasmus+ From Knowledge To Competences,  nr. de referinţă 2017-1-RO01-KA219-037318, care a avut loc la Varșovia.
 
Delegația a reunit profesori care predau discipline din ariile curriculare Limbă și comunicare și Matematică și științe, arii curriculare vizate de proiect.

Profesorii români s-au întâlnit cu colegi din celelalte șase țări partenere: Portugalia, Turcia, Bulgaria, Italia, Estonia şi Polonia și au participat la un atelier de lucru axat pe tipuri de activităţi/metode specifice educaţiei non-formale. În cadrul acestui atelier, delegația botoșăneană a  prezentat o activitate legată de tematica diversității (Stereotipuri şi prejudecăţi) și un joc de rol (Facebull), care are drept scop prevenirea violenței online. 
 
De asemenea, a fost inaugurată platforma on-line, creată de partenerii portughezi, care va găzdui materiale pentru portofoliile didactice pentru disciplinele matematică, limba engleză și științe - rezultate finale ale proiectului. 

Un alt rezultat final al proiectului îl constituie cursul de formare destinat cadrelor didactice. A fost, deja, finalizată, partea introductivă a cursului și urmează să fie redactat modulul 1, referitor la metodele interactive folosite în practica pedagogică, metode care au fost analizate și aplicate în cadrul activității transnaționale organizate la Botoșani, din luna mai 2018.

"Această comunicare reflectă numai punctul de vedere al autorului. Agenţia Naţională şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru conţinutul sau modul în care vor fi utilizate informaţiile din această comunicare", a precizat prof. coordonator Cristina Aionițoaei. 





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
40

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
426

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
203

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...