FOTO - Balul Toamnei la Seminarul Teologic Botoşani: Talent, eleganţă, atitudine!

Cea de a șasea ediţie a Proiectului educaţional "Toamnă binecuvântată", organizată de Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Sfântul Gheorghe" Botoşani, a fost o bucurie pentru tinerii, dar şi pentru profesorii liceului. 

FOTO - Balul Toamnei la Seminarul Teologic Botoşani: Talent, eleganţă, atitudine!

Proiectul s-a realizat pe parcursul lunii octombrie, iar în data de 1 noiembrie 2018 a fost finalizat prin Festivalul-concurs "Armonii de toamnă", la care au participat liceenii, alături de prieteni, părinți, profesori și invitaţi de seamă. În timpul festivalului au fost prezentate momente artistice diverse, poezie şi muzică, din stiluri şi epoci diferite, dansuri populare, sportive şi de societate, care au încântat ochiul, mintea şi sufletul celor prezenţi, oferind un real prilej de bucurie şi de relaxare.
 
Șaisprezece elevi s-au pregătit și au concurat, au prezentat ţinute de zi, de seară şi sportive, demonstrând umor, spontaneitate şi inteligenţă, alături de frumuseţe şi graţie. Au fost acordate titlurile de Miss şi Mister "Toamna", celor care au întrunit cel mai mare punctaj, dar şi diplome pentru: talent, eleganţă, atitudine, vals, sport şi popularitate. Toţi participanţii au primit diplome de recunoaştere a meritelor şi a performanţelor artistice. 

Coordonatorii proiectului au fost: Prof. Jeanina Cătălina Apostol, Prof. Dr. Ada Alexandrina Macovei, Prof. Magda Alexandru, Pr. Prof. Partenie Apostoaie.

"Mulțumim pentru modul profesionist în care au coordonat elevii spre obţinerea rezultelor cu care ne mândrim. Se cuvin mulțumiri dlui. Prof. Cezar Grădinaru și Pr. Prof. Teodor Cenușă pentru îndrumarea și coordonarea grupului vocal instrumental “Rapsodos”, Mariei Magdalena Ignat pentru frumoasa interpretare, precum și Ansamblului Pădureanca, cel care an de an oferă publicului momente de înaltă ţinută artistică", a precizat Pr. Prof. Dr. Daniel Dascălu, directorul Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Sfântul Gheorghe" Botoşani.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O fată din Săveni a ajuns la spital cu un os în gât. A fost internată pentru coronavirus

astăzi, 09:01
132

O fată de 17 ani, din Săveni, a ajuns la Secţia de Pediatrie din cauza unui os de peşte, blocat în gât.Pentru că tânăra se simţea tot mai rău şi avea o senzaţie de suf...

Tot mai multe vești bune. Ministrul Nelu Tătaru: „Pandemia este controlabilă în acest moment”

astăzi, 08:47
100

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că în acest moment pandemia este controlabilă, iar spitalele suport-covid îşi vor relua activitatea non-covid odată cu reducerea numă...

Loc de dat cu…EPIGRAMA (XCV)

astăzi, 08:30
34

O rubrică realizată de profesor Georgică Manole, scriitor, epigramist:Continuând sinteza tezei de doctorat a scriitoarei Elis Râpeanu, „Epigrama în literatura româ...