FOTO - Balul Toamnei la Seminarul Teologic Botoşani: Talent, eleganţă, atitudine!

Cea de a șasea ediţie a Proiectului educaţional "Toamnă binecuvântată", organizată de Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Sfântul Gheorghe" Botoşani, a fost o bucurie pentru tinerii, dar şi pentru profesorii liceului. 

FOTO - Balul Toamnei la Seminarul Teologic Botoşani: Talent, eleganţă, atitudine!

Proiectul s-a realizat pe parcursul lunii octombrie, iar în data de 1 noiembrie 2018 a fost finalizat prin Festivalul-concurs "Armonii de toamnă", la care au participat liceenii, alături de prieteni, părinți, profesori și invitaţi de seamă. În timpul festivalului au fost prezentate momente artistice diverse, poezie şi muzică, din stiluri şi epoci diferite, dansuri populare, sportive şi de societate, care au încântat ochiul, mintea şi sufletul celor prezenţi, oferind un real prilej de bucurie şi de relaxare.
 
Șaisprezece elevi s-au pregătit și au concurat, au prezentat ţinute de zi, de seară şi sportive, demonstrând umor, spontaneitate şi inteligenţă, alături de frumuseţe şi graţie. Au fost acordate titlurile de Miss şi Mister "Toamna", celor care au întrunit cel mai mare punctaj, dar şi diplome pentru: talent, eleganţă, atitudine, vals, sport şi popularitate. Toţi participanţii au primit diplome de recunoaştere a meritelor şi a performanţelor artistice. 

Coordonatorii proiectului au fost: Prof. Jeanina Cătălina Apostol, Prof. Dr. Ada Alexandrina Macovei, Prof. Magda Alexandru, Pr. Prof. Partenie Apostoaie.

"Mulțumim pentru modul profesionist în care au coordonat elevii spre obţinerea rezultelor cu care ne mândrim. Se cuvin mulțumiri dlui. Prof. Cezar Grădinaru și Pr. Prof. Teodor Cenușă pentru îndrumarea și coordonarea grupului vocal instrumental “Rapsodos”, Mariei Magdalena Ignat pentru frumoasa interpretare, precum și Ansamblului Pădureanca, cel care an de an oferă publicului momente de înaltă ţinută artistică", a precizat Pr. Prof. Dr. Daniel Dascălu, directorul Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Sfântul Gheorghe" Botoşani.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Ninge în Moldova

Vineri, 13 Decembrie 2019
351

Publicăm astăzi încă o poezie venită pe adresa de poștă electronică a redacției, de data asta de la Nicanor Casandruc. Lectură plăcută. NINGE ÎN MOLDOVAde Nican...

E lege: Salariul minim pe economie creşte de la 1 ianuarie la 2.230 lei

Vineri, 13 Decembrie 2019
659

Valoarea brută a salariului minim va fi majorată cu 150 de lei. Salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată va creşte de la 1 ianuarie 2020, luând în calcul rata inf...

În această seară: cod galben de ceață, în 42 de localități din județ

Vineri, 13 Decembrie 2019
292

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de tip nowcasting, joi seară, conform căreia 42 de localități din județul Botoșani, precum și zonele din imeadiata aproiere ...