Concurs organizat pentru ocuparea posturilor de suplinitori din școlile botoșănene

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani va organiza la nivel național concurs pentru ocuparea posturilor de suplinitori calificați și necalificați din unitățile de învățământ.

Concurs organizat pentru ocuparea posturilor de suplinitori din școlile botoșănene

Înscrierea candidaților la concursul/testarea la nivel judeţean pentru ocuparea posturilor/catedrelor rămase vacante / rezervate în învăţământul preuniversitar, va avea loc, în zilele de 1 și 4 septembrie 2017, între orele 9.00- 16.00, la Școala Gimnazială nr. 10 Botoșani.

Pentru suplinitorii calificați probele practice/orale vor fi în data de 5 septembrie, desfășurarea probei scrise și afișarea rezultatelor fiind programate pentru data de 6 septembrie.

Pentru suplinitorii necalificați desfășurarea probei scrise, a interviului în cadrul testării  și afișarea rezultatelor vor fi în data de 6 septembrie.

Depunerea dosarelor pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar cu personal didactic calificat în regim de cumul sau de plată cu ora, va avea loc în zilele de 1 septembrie 2017 și 4 septembrie 2017, între orele 9.00-16.00, la Școala Gimnazială nr. 10 Botoșani.

Depunerea şi înregistrarea dosarelor candidaţilor prevăzuţi la art.84 alin. (13) din Metodologia - cadru privind mobilitatea personalului didactic de predare din învăţământul preuniversitar în anul şcolar 2017- 2018, aprobată prin ordinul ministrului educaţiei naţionale şi cercetării ştiinţifice nr. 5739/14.11.2016 cu modificările și completările ulterioare care, care solicită detaşare la cerere în baza punctajului și a candidaților care nu au depus dosare în etapele anterioare, va avea loc în zilele de 1 și 4 septembrie 2017, între orele 9.00-16.00, la Școala Gimnazială nr. 10 Botoșani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Aleargă caii iubirii

Marţi, 28 Ianuarie 2020
223

Ca de obicei, publicăm astăzi  încă o poezie găsită pe adresa de e-mail a redacției noastre. Aceasta a fost trimisă de Fănică Bulgariu. Vă dorim lectură plăcută.ALEARGĂ&nb...

Specialii nu se lasă! Curtea Supremă se pregăteşte să sesizeze CCR pentru eliminarea pensiilor speciale ale magistraţilor!

Marţi, 28 Ianuarie 2020
305

Şefii instanţei supreme au decis convocarea Secţiilor Unite pentru ziua de miercuri, unde urmează să se voteze dacă ÎCCJ va sesiza Curtea Constituţională cu privire la legea prin care au...

Accident soldat cu avarierea a două autoturisme, în intersecția de la Luceafărul. Șoferul vinovat s-a ales cu suspendarea permisului

Marţi, 28 Ianuarie 2020
695

Un accident rutier soldat cu avarierea a două autoturisme a avut loc, marți seară, în intersecția de la Luceafărul, din municipiul Botoșani.Potrivit unor surse din anchetă, un bărbat...