Concurs organizat pentru ocuparea posturilor de suplinitori din școlile botoșănene

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani va organiza la nivel național concurs pentru ocuparea posturilor de suplinitori calificați și necalificați din unitățile de învățământ.

Concurs organizat pentru ocuparea posturilor de suplinitori din școlile botoșănene

Înscrierea candidaților la concursul/testarea la nivel judeţean pentru ocuparea posturilor/catedrelor rămase vacante / rezervate în învăţământul preuniversitar, va avea loc, în zilele de 1 și 4 septembrie 2017, între orele 9.00- 16.00, la Școala Gimnazială nr. 10 Botoșani.

Pentru suplinitorii calificați probele practice/orale vor fi în data de 5 septembrie, desfășurarea probei scrise și afișarea rezultatelor fiind programate pentru data de 6 septembrie.

Pentru suplinitorii necalificați desfășurarea probei scrise, a interviului în cadrul testării  și afișarea rezultatelor vor fi în data de 6 septembrie.

Depunerea dosarelor pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar cu personal didactic calificat în regim de cumul sau de plată cu ora, va avea loc în zilele de 1 septembrie 2017 și 4 septembrie 2017, între orele 9.00-16.00, la Școala Gimnazială nr. 10 Botoșani.

Depunerea şi înregistrarea dosarelor candidaţilor prevăzuţi la art.84 alin. (13) din Metodologia - cadru privind mobilitatea personalului didactic de predare din învăţământul preuniversitar în anul şcolar 2017- 2018, aprobată prin ordinul ministrului educaţiei naţionale şi cercetării ştiinţifice nr. 5739/14.11.2016 cu modificările și completările ulterioare care, care solicită detaşare la cerere în baza punctajului și a candidaților care nu au depus dosare în etapele anterioare, va avea loc în zilele de 1 și 4 septembrie 2017, între orele 9.00-16.00, la Școala Gimnazială nr. 10 Botoșani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Răzvan Rotaru: Iresponsabilitate și cinism din partea ministrului Sănătății! Nelu Tătaru vrea să aducă județul Botoșani în situația în care se află județul Suceava, un focar de coronavirus!

astăzi, 18:39
276

Comunicat:Deputatul social-democrat Răzvan Rotaru face un apel din partea cetățenilor județului Botoșani la ministrul Sănătății și la șeful său ierarhic Ludovic Orban pentru eliminarea...

Încă șase decese în Lombardia României: din 78 de morți în urma coronavirusului, 30 sunt numai la Suceava. Parchetul a anunțat că extinde ancheta penală

astăzi, 18:30
212

Încă șase decese au fost raportate marți de la Spitalul județean Suceava. Pacienții au murit începând din 25 martie.“Deces 73 - Bărbat, 62 ani, jud Suceava, recoltat ...

De astăzi, județul Botoșani are un aparat de testare pentru COVID-19

astăzi, 17:43
775

Începând de astăzi, Județul Botoșani are un aparat de testare pentru COVID-19. Acest lucru va permite ca în județ să se poată face toate testele necesare pentru depistarea noul...