PROMISIUNI după alegeri: Fiecare bugetar va primi un tichet de vacanță de 1.450 de lei, bursele studenților urcă la 201 lei "ca să nu mai lucreze prin baruri"

Viitorul Guvern va acorda un tichet de vacanță în cuantum de 1.450 de lei pentru fiecare bugetar, a anunțat liderul PSD, Liviu Dragnea, care se pregătește să formeze noul Cabinet.

PROMISIUNI după alegeri: Fiecare bugetar va primi un tichet de vacanță de 1.450 de lei, bursele studenților urcă la 201 lei "ca să nu mai lucreze prin baruri"

"Va intra în vigoare acordarea unui tichet de vacanță de 1.450 de lei per tichet pentru fiecare bugetar", a spus Dragnea, precizând că măsura va fi aplicată de la 1 martie.

El a precizat totodată că salariul minim brut va urca anul viitor de la 1.250 de lei la 1.450 de lei, iar bursele studențești vor fi majorate de la 86 de lei la 201 de lei, în fiecare universitate, astfel încât "studenții să nu mai fie obligați să lucreze prin baruri pentru a-și acoperi cheltuielile de masă și cazare", scrie Money.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...