Finanțele botoșănene anunță o nouă întâlnire cu contribuabilii!

Pentru participarea la întâlnirile organizate la sediul unităţii fiscale, contribuabilii se pot programa prin intermediul Formularului de contact de pe site-ul Agenţiei. 

Finanțele botoșănene anunță o nouă întâlnire cu contribuabilii!
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Botoșani organizează în data de 14 august 2018, ora 11, la sediul instituţiei din Botoşani, str. Piaţa Revoluţiei nr. 5, etaj 3, camera 313, întâlniri cu contribuabilii, unde se vor prezenta următoarele teme:
 
1. Esalonarea la plata a obligatiilor fiscale  
2. Modalitati de stingere a obligatiilor fiscale si modalitati de efectuare a platilor
3. Transmiterea declaratiilor  prin mijloace electronice de transmitere la distanta
4. Inregistrarea in SPV potrivit OMFP nr.660/2017
5. Serviciile oferite electronic, servicii oferite telefonic, calendarul obligatiilor fiscale pentru luna august 2018, noutati legislative.   

Contribuabilii interesaţi pot afla data, locul de desfășurare a întâlnirii și subiectele puse în dezbatere prin accesarea listei disponibile pe site-ul www.anaf.ro/Info Publice, la următorul link: 
https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm sau prin intermediul Callcenter- ului, apelând la numărul de telefon: 031.403.91.60.
 
Pentru participarea la întâlnirile organizate la sediile unităţilor fiscale, contribuabilii se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei. 
 
Le recomandăm contribuabililor care doresc să pună întrebări reprezentanților noștri să le transmită odată cu solicitarea de programare.
 
 
Administraţia Judeţeana a Finanţelor Publice Botoşani 
 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Imprudență la volan: O persoană rănită și două mașini avariate!

astăzi, 17:42
412

Accident rutier, luni la amiază, într-o intersecție din municipiul Botoșani, un bărbat fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe. Un bărbat în vârstă de 57 de ...

CFR Cluj si-a demis antrenorul

astăzi, 17:22
82

Conducerea clubului CFR Cluj a hotarat sa-l demita pe antrenorul portughez Antonio Conceicao. Chiar daca echipa este pe primul loc, Conceicao a platit pentru startul ratat de an, in care CFR Cluj...

Focar secundar de pestă porcină africană, după cel confirmat la Pomârla

astăzi, 16:13
179

Un focar de pestă porcină africană a fost depistat pe raza județului Botoșani. Este vorba despre un focar secundar la Ibănești, unde în cursul zilei de sâmbătă a fost organizată o vână...