Finanțele botoșănene anunță o nouă întâlnire cu contribuabilii!

Pentru participarea la întâlnirile organizate la sediul unităţii fiscale, contribuabilii se pot programa prin intermediul Formularului de contact de pe site-ul Agenţiei. 

Finanțele botoșănene anunță o nouă întâlnire cu contribuabilii!
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Botoșani organizează în data de 14 august 2018, ora 11, la sediul instituţiei din Botoşani, str. Piaţa Revoluţiei nr. 5, etaj 3, camera 313, întâlniri cu contribuabilii, unde se vor prezenta următoarele teme:
 
1. Esalonarea la plata a obligatiilor fiscale  
2. Modalitati de stingere a obligatiilor fiscale si modalitati de efectuare a platilor
3. Transmiterea declaratiilor  prin mijloace electronice de transmitere la distanta
4. Inregistrarea in SPV potrivit OMFP nr.660/2017
5. Serviciile oferite electronic, servicii oferite telefonic, calendarul obligatiilor fiscale pentru luna august 2018, noutati legislative.   

Contribuabilii interesaţi pot afla data, locul de desfășurare a întâlnirii și subiectele puse în dezbatere prin accesarea listei disponibile pe site-ul www.anaf.ro/Info Publice, la următorul link: 
https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm sau prin intermediul Callcenter- ului, apelând la numărul de telefon: 031.403.91.60.
 
Pentru participarea la întâlnirile organizate la sediile unităţilor fiscale, contribuabilii se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei. 
 
Le recomandăm contribuabililor care doresc să pună întrebări reprezentanților noștri să le transmită odată cu solicitarea de programare.
 
 
Administraţia Judeţeana a Finanţelor Publice Botoşani 
 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Job Shadow Day la Jandarmeria Botoşani - FOTO

astăzi, 16:05
28

Zece elevi de la Liceul cu Program Sportiv Botoşani, curioşi să afle cu ce "se mănâncă" meseria de jandarm, şi-au exprimat dorinţa de a veni în vizită la Inspectorat...

Șapte poeți nominalizați la Premiul Național de Poezie "Mihai Eminescu" - Opera Omnia, pe anul 2018 - ediția a XXVIII-a

astăzi, 14:30
150

În urma sondajului efectuat de Fundaţia Culturală "Hyperion-c.b." Botoşani, în perioada august-noiembrie 2018, în rândul membrilor juriului, la care au fost s...

VIDEO Primarii municipiilor Suceava, Iași, Botoșani, Piatra Neamț, Roman, Câmpulung, Vatra Dornei au înființat Asociația MOLDOVA se DEZVOLTĂ

astăzi, 13:51
698

Luni, incepand cu ora 12.00, la Primaria municipiului Suceava s-a desfasurat o intalnire a mai multor primari din orase importante din zona Moldovei. Au participat, alaturi de primarul sucevean Ion Lu...