Finanțele botoșănene anunță o nouă întâlnire cu contribuabilii!

Pentru participarea la întâlnirile organizate la sediul unităţii fiscale, contribuabilii se pot programa prin intermediul Formularului de contact de pe site-ul Agenţiei. 

Finanțele botoșănene anunță o nouă întâlnire cu contribuabilii!
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Botoșani organizează în data de 14 august 2018, ora 11, la sediul instituţiei din Botoşani, str. Piaţa Revoluţiei nr. 5, etaj 3, camera 313, întâlniri cu contribuabilii, unde se vor prezenta următoarele teme:
 
1. Esalonarea la plata a obligatiilor fiscale  
2. Modalitati de stingere a obligatiilor fiscale si modalitati de efectuare a platilor
3. Transmiterea declaratiilor  prin mijloace electronice de transmitere la distanta
4. Inregistrarea in SPV potrivit OMFP nr.660/2017
5. Serviciile oferite electronic, servicii oferite telefonic, calendarul obligatiilor fiscale pentru luna august 2018, noutati legislative.   

Contribuabilii interesaţi pot afla data, locul de desfășurare a întâlnirii și subiectele puse în dezbatere prin accesarea listei disponibile pe site-ul www.anaf.ro/Info Publice, la următorul link: 
https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm sau prin intermediul Callcenter- ului, apelând la numărul de telefon: 031.403.91.60.
 
Pentru participarea la întâlnirile organizate la sediile unităţilor fiscale, contribuabilii se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei. 
 
Le recomandăm contribuabililor care doresc să pună întrebări reprezentanților noștri să le transmită odată cu solicitarea de programare.
 
 
Administraţia Judeţeana a Finanţelor Publice Botoşani 
 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Loc de dat cu... EPIGRAMA! (I)

Duminică, 12 August 2018
631

Dacă ar trăi Păstorel, ar fi singurul care ne-ar atrage atenţia că epigrama trebuie să existe şi, probabil, ne-ar face şi "lista de bucate" ce ar aduce un plus de "calciu&q...

Transferat în stare gravă la Iași, după un accident în plină noapte!

Duminică, 12 August 2018
1946

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost grav rănit în urma unui accident petrecut la Ungureni. Medicii de la Botoșani au decis ulterior ca victima să fie transferată la Iași, într-o clinic...

Cei care au atacat-o vineri pe jandarmerita ar fi ultrasi din galeria unei echipe de fotbal bucurestene

Duminică, 12 August 2018
1099

Cei doi care au fost retinuti de autoritati pe motiv ca au batut crunt o jandarmerita la protestul diasporei, de vineri, din Piata Victoriei, sunt membri ai unei galerii de fotbal bucurestene, mai cun...