Finanțele botoșănene anunță o nouă întâlnire cu contribuabilii!

Pentru participarea la întâlnirile organizate la sediul unităţii fiscale, contribuabilii se pot programa prin intermediul Formularului de contact de pe site-ul Agenţiei. 

Finanțele botoșănene anunță o nouă întâlnire cu contribuabilii!
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Botoșani organizează în data de 14 august 2018, ora 11, la sediul instituţiei din Botoşani, str. Piaţa Revoluţiei nr. 5, etaj 3, camera 313, întâlniri cu contribuabilii, unde se vor prezenta următoarele teme:
 
1. Esalonarea la plata a obligatiilor fiscale  
2. Modalitati de stingere a obligatiilor fiscale si modalitati de efectuare a platilor
3. Transmiterea declaratiilor  prin mijloace electronice de transmitere la distanta
4. Inregistrarea in SPV potrivit OMFP nr.660/2017
5. Serviciile oferite electronic, servicii oferite telefonic, calendarul obligatiilor fiscale pentru luna august 2018, noutati legislative.   

Contribuabilii interesaţi pot afla data, locul de desfășurare a întâlnirii și subiectele puse în dezbatere prin accesarea listei disponibile pe site-ul www.anaf.ro/Info Publice, la următorul link: 
https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm sau prin intermediul Callcenter- ului, apelând la numărul de telefon: 031.403.91.60.
 
Pentru participarea la întâlnirile organizate la sediile unităţilor fiscale, contribuabilii se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei. 
 
Le recomandăm contribuabililor care doresc să pună întrebări reprezentanților noștri să le transmită odată cu solicitarea de programare.
 
 
Administraţia Judeţeana a Finanţelor Publice Botoşani 
 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festival folcloric, în parcul "Eminescu" din Botoșani

astăzi, 16:42
243

Festivalul Internațional al Cântecului, Jocului și Portului Popular "Vasile Alecsandri" a ajuns la cea de a XIV ediție. Evenimentul se va desfășura în zilele de 2 și 3 ale ...

VIDEO: Rutiera din Botoșani a făcut primele probe cu Drug Test, aparatul care detectează orice tip de stupefiante

astăzi, 14:18
1020

Vineri seară, doi dintre agenții de la Rutiera din Botoșani au făcut primele demonstrații ale performanței noii dotări din echipament: aparatul Drug Test, un instrument prin care se p...

Bronz la Olimpiada Internaţională de Matematică, obținut de micul Dexter din Botoșani

astăzi, 11:51
962

O performanţă ce face cinste părinţilor Dana şi Gabriel Cardaş, Colegiului Naţional „A.T.Laurian”, profesorului său de matematică, Liliana Tomiţă, Botoşanilor şi Românie...