Dragnea anunță pe Facebook de când cresc salariile bugetarilor!

"Pentru că vreau ca românii să aibă mai mulți bani în buzunare, iar tot mai mulți să facă parte din clasa de mijloc!", a precizat Dragnea.

Dragnea anunță pe Facebook de când cresc salariile bugetarilor!

Președintele PSD, Liviu Dragnea, anunță, că, începând din această lună, angajații din Sănătate vor primi salariile mărite cu 15%, iar din ianuarie 2017 vor primi salarii mărite și angajații din Educație, afirmând că partidul caută soluții ca o altă serie de măsuri să fie implementate de la 1 februarie, în condițiile în care nu vor putea fi aplicate din ianuarie din cauza întârzierii instalării noului guvern.

"Începând din această lună, angajații din Sănătate își vor primi salariile mărite cu 15%; de luna viitoare, cei din Educație", a anunțat liderul social-democraților, sâmbătă, pe pagina sa Facebook.

El a precizat că își dorea să fie instalat, cât mai repede, un guvern legitim, un guvern care să adopte primele măsuri fiscale pe care le-a prezentat în Programul de guvernare PSD și apoi în calendarul de implementare.

"Majorarea salariului minim pe economie de la 1.250 la 1.450 lei; eliminarea contribuțiilor pentru sănătate pentru toate pensiile; reducerea prețurilor la medicamente (prin anularea HG. 800/2016 și ieftinirea cu 35% a medicamentelor inovative care și-au pierdut patentul); scutirea de impozitul pe venit a pensionarilor cu pensii mai mici de 2.000 lei (peste 90% dintre pensionari); relansarea și extinderea programului național de sănătate pentru Hepatita C pe baza tratamentului fără interferon, inclusiv pentru pacienții cu grad de fibroză F3 și dublarea burselor studențești la 201 lei per student", a spus Dragnea, citat de Profit.ro.

Totodată, liderul PSD a mai afirmat că unele dintre aceste măsuri ar fi trebuit adoptate înainte de 1 ianuarie.

"Cum nu avem încă un guvern votat de Parlament, în ultimele două zile am lucrat, împreună cu colegii mei, pentru a găsi soluții ca aceste măsuri, atât de așteptate de români, să fie aplicate măcar de la 1 februarie. Pentru că vreau ca românii să aibă mai mulți bani în buzunare, iar tot mai mulți să facă parte din clasa de mijloc!", a precizat Dragnea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
613

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
461

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3001

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...