Trio Vasilache la Primaria Botosani!

Trio Vasilache la Primaria Botosani!
Vasilache Flutur, Vasilache Ghiorghita si Vasilache Alexa sunt trei papusi primite astazi de edilii municipiului Botosani!

Colindatorii au trecut astazi pragul Consiliului Local Botosani, oferindu-le consilierilor locali, primarului si viceprimarilor colinde deosebite, in adevaratul sens al cuvantului.

Primii colindatori au fost cei din Grupul coral Lira, format din profesori si elevi din judetul Botosani, care au ajuns exact cand consilierii locali se adunau pentru sedinta de Consiliu Local.

Apoi au urmat colindatorii de la Teatrul de Papusi Vasilache, care l-au adus si pe Mos Craciun, oferind sefilor de la primarie cate o papusa personalizata, si anume papusa Vasilache Flutur, pentru primarul Catalin Flutur, papusa Vasilache Ghiorghita, pentru viceprimarul Florin Ghiorghita, si papusa Vasilache Alexa, pentru viceprimarul Catalin Alexa, iar consilierilor locali cutii cu bomboane.

Cel de-al treilea grup de colindatori care a poposit astazi la Consiliul Local a fost format din elevi de la Liceul de Arte Stefan Luchian din Botosani, oferindu-le consilierilor locali colinde acompaniate de instrumente muzicale.

Toti colindatorii ar reusit sa impresioneze, primind de la gazdele colindate atat urari de bine, cat si colacei si pungute cu cadouri.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doctorița cu 290 de luări de mită de la bolnavi de cancer, oprită de judecători să lucreze la stat, dar lăsată să lucreze la privat

astăzi, 09:16
42

Anca Ababneh Dumitrovici a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună. Avocații săi au susținut că nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi p...

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
147

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
297

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...