Surpriză la concursul pentru postul de director adjunct al Memorialului Ipoteşti!

Surpriză la concursul pentru postul de director adjunct al Memorialului Ipoteşti!
Marţi, 2 septembrie 2014, a avut loc concursul pentru ocuparea postului de director adjunct în cadrul Memorialului Ipoteşti.

Pentru postul de director adjunct s-au înscris două persoane. Este vorba despre Daniel Tupiluş, de profesie inginer, şi preot Valentin Tincu, paroh al bisericii din Ipoteşti.

Niciunul dintre cei doi candidaţi pentru postul de director adjunct la Memorialul Ipoteşti nu a obţinut notă peste 7 la proba scrisă.

Nota minimă pentru a accede la proba interviului este nota 7.

Urmează o perioadă de contestaţii. Dacă niciunul dintre cei doi candidaţi nu va depune contestaţie, concursul pentru postul de director adjunct se va relua.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ATENŢIE! COD GALBEN de polei pe mai multe drumuri din judeţul Botoşani!

astăzi, 20:10
832

 Meteorologii au emis un Cod Galben de polei pentru mai multe localităţi din judeţul Botoşani, fiind vorba de Botoșani, Flămânzi, Ștefănești, Albești, Bălușeni, Blânde...

FC Botoşani pierde al doilea amical disputat în cantonamentul din Antalya

astăzi, 19:59
237

Botoşănenii s-au văzut învinşi cu scorul de 2-0, primul gol al bulgarilor fiind marcat de românul Caludiu Keşeru în minutul 11, iar a doua reuşită a fost semnată de Natanel &...

Medeea Iancu prezintă scuze în urma incidentului de la Premiile Eminescu: "Îmi asum faptul că lectura mea nu a fost adaptată contextului"

astăzi, 18:18
1029

Medeea Iancu, poeta premiată de Editura Cartea Românească în cadrul Galei de decernare a Premiului Național de Poezie "Mihai Eminescu" Botoșani, a transmis pe adresa redacți...