Slujba pentru scolari la Biserica Vovidenia!

Slujba pentru scolari la Biserica Vovidenia!
Copiii care se afla in fata unui nou an scolar sunt asteptati duminica la Biserica Vovidenia, din Botosani, unde preotii se vor ruga in mod special pentru scolari, profesori, dar si pentru parintii care vor avea dificila misiune de a-si indruma copiii spre un viitor sigur.

In anii trecuti, multe unitati scolare invitau preoti care sustineau, in curtea scolii, scurte slujbe religioase de binecuvantare. In conditiile in care, anul acesta, ministrul Educatiei a recomandat ca elevii sa stea cat mai putin in curtea scolii si programul sa fie continuat in clasa, cu program normal, initiativa Bisericii Vovidenia este binevenita.

"Noi ne rugam mereu pentru scolari, dar duminica ne-am dori sa fie si ei alaturi de noi, in biserica", a spus parintele Gheorghe Viziteu, de la Biserica Vovidenia Botosani.

"Sa ne gandim ca nu numai copiii incep scoala, ci si noi, cei mari. Am inceput la 1 septembrie un nou an bisericesc. Sa incepem si noi o noua viata. Sa incepem scoala alaturi de copiii nostri", a spus si preotul paroh Partenie Apostoaie.

Copiii sunt asteptati sa participe la Sfanta Liturghie duminica dimineata, seara, de la ora 18.30, crestinii fiind asteptati la slujba Sfantului Maslu.        

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
110

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
78

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
242

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...