Sarbatoarea Copilariei la Teatrul Vasilache! - GALERIE FOTO

Sarbatoarea Copilariei la Teatrul Vasilache! - GALERIE FOTO
Micii spectatori care au ales sa petreaca duminica la Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache Botosani au avut parte de surprize pregatite de actori!

Prichindeii au sarbatorit astfel mai devreme Ziua Internationala a Copilului, alaturi de actori si de papusi, copiii avand prilejul sa manuiasca marionetele, sa se fotografieze cu actorii pe scena teatrului, primind in acelasi timp si bomboane sau baloane.



Dupa ce au vizionat spectacolul "În vizită cu Dl. Goe şi Bubico", după schiţele omonime de I.L. Caragiale, zeci de copii au navalit pe scena pentru a simti pe viu mirajul luminilor si al papusilor. La fel de incantati s-au aratat si parintii, care au apreciat prestanta actorilor, dar mai ales au fost impresionati de atmosfera din sala si de surprizele oferite copiilor lor.



"Copiii sunt foarte incantati! Iar faptul ca primesc marionetele si le manuiesc pe scena este extraordinar. Priviti la copilul meu cat este de incantat. Cu adevarat este o sarbatoare pentru ei", a spus una dintre zecile de mamici prezente duminica la teatru.



Actorii Valentin Ligi, Mihaela Nistorică, Aurica Dobrescu, Ibica Leonte, Ramona Hriscu, Marius Rusu, Florin Iftode le-au oferit micutilor o duminica de neuitat, o amintire pe care in mod sigur o vor pastra in albumul vietii lor. La spectacolul de duminica au sosit si copii din Trusesti, care s-au bucurat de aventurile pe care Domnul Caragiale a fost nevoit sa le infrunte in calatoria sa cu trenul, dar si de amuzanta intamplare din casa Mariei Popescu, mai ales ca nazbatiile lui Ionel erau recunoscute de mai toti spectatorii. 
 
In fiecare duminica, copiii sunt asteptati cu desenele care ilustreaza spectacolul din duminica precedenta, pentru a participa la editia a doua a Concursului "Deseneaza spectacolul"!



Castigatorii vor fi desemnati la închiderea stagiunii, pe 27 iunie 2010, cu ocazia premierei spectacolului "Iedul cu trei capre". Se va premia cate un desen pentru fiecare titlu de spectacol.


 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
212

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
136

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...

Doctorița cu 290 de luări de mită de la bolnavi de cancer, oprită de judecători să lucreze la stat, dar lăsată să lucreze la privat

astăzi, 09:16
190

Anca Ababneh Dumitrovici a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună. Avocații săi au susținut că nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi p...