Regizorul Juan Manuel Cotelo aduce "Tărâmul Mariei" la Cinema Unirea Botoșani! VIDEO

Regizorul Juan Manuel Cotelo aduce "Tărâmul Mariei" la Cinema Unirea Botoșani! VIDEO

Proiecția specială a peliculei, în compania regizorului Juan Manuel Cotelo, va avea loc sâmbătă, 16 decembrie, la ora 19.00.

Botoșănenii sunt invitați la lansarea filmului "Tărâmul Mariei", al regizorului Juan Manuel Cotelo, la Cinema Unirea! Este un film care vorbește despre iubirea pe care Dumnezeu o are față de fiecare dintre noi. 

Regizorul Juan Manuel Cotelo s-a născut în Madrid în 1966 și este fondatorul și directorul firmei de producție și de distribuție audiovizuală Infinito Más Uno. Cu 30 de ani în urmă a scris, a dirijat și a produs primul film de lung metraj El sudor de los ruisenore - “Sudoarea privighetorilor” - după titlul faimoasei poezii a lui Lucian Blaga.

Este un film al cărui personaj principal este un imigrant român in Spania.

Din distributie fac parte și actorii români Alexandru Agarici si Ioana Macaria, alături de Carlos Ysbert si Maria de Medeiros. Scenariul a fost premiat la a doua întâlnire universitară de cinema iberoamericană și a primit Premiul pentru Cel mai bun director începător din cercul de scriitori cinematografici, premiul de RADIO exterior din Spania pentru cel mai bun lung metraj la Festivalul de cinema din Huelva și a fost selecționat în secțiunea oficială de festivaluri din Chicago, New York, Mar de Plata și Istanbul. Tot ei au produs filmul La Última Cima ȘI Footprints: The Path of Your Life.

De-ar fi multe filmele în cinematografe care să vorbească despre iubirea lui Dumnezeu. 

Vă încurajăm pe toți să-l vedeți și să propuneți planul persoanelor care nu cunosc frumusețea credinței noastre. Filmul Tărâmul Mariei este o invitație amabilă, simpatică și profundă la a te apropia de Dumnezeu, la a-L situa în centrul inimiii tale. (Comunicat de presa)
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VICTORIE: România - Spania, 27-25 la Campionatul European de handbal

Marţi, 11 Decembrie 2018
144

Naţionala feminină de handbal a României a câştigat, marţi seară, în faţa Spaniei, cu scorul de 27-25, în cel de-al doilea meci din Grupa principală II a Campionatului E...

Incendiu într-un bloc din Bucecea, zeci de persoane evacuate! FOTO

Marţi, 11 Decembrie 2018
1848

Un incendiu izbucnit într-un bloc a stârnit panică, pompierii intervenind pentru a evacua cetățenii și a lichida flăcările. S-a întâmplat marți seara, într-un...

ANAF: Persoanele fizice pot cumpăra titluri de stat CENTENAR cu dobândă de 4,5% și scadență la 2 ani

Marţi, 11 Decembrie 2018
303

Ministerul Finanțelor Publice lansează o emisiune aniversară de titluri de stat pentru populație, cu ocazia sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, a treia în cadrul programului TEZAUR-edi...