Regizorul Juan Manuel Cotelo aduce "Tărâmul Mariei" la Cinema Unirea Botoșani! VIDEO

Regizorul Juan Manuel Cotelo aduce "Tărâmul Mariei" la Cinema Unirea Botoșani! VIDEO

Proiecția specială a peliculei, în compania regizorului Juan Manuel Cotelo, va avea loc sâmbătă, 16 decembrie, la ora 19.00.

Botoșănenii sunt invitați la lansarea filmului "Tărâmul Mariei", al regizorului Juan Manuel Cotelo, la Cinema Unirea! Este un film care vorbește despre iubirea pe care Dumnezeu o are față de fiecare dintre noi. 

Regizorul Juan Manuel Cotelo s-a născut în Madrid în 1966 și este fondatorul și directorul firmei de producție și de distribuție audiovizuală Infinito Más Uno. Cu 30 de ani în urmă a scris, a dirijat și a produs primul film de lung metraj El sudor de los ruisenore - “Sudoarea privighetorilor” - după titlul faimoasei poezii a lui Lucian Blaga.

Este un film al cărui personaj principal este un imigrant român in Spania.

Din distributie fac parte și actorii români Alexandru Agarici si Ioana Macaria, alături de Carlos Ysbert si Maria de Medeiros. Scenariul a fost premiat la a doua întâlnire universitară de cinema iberoamericană și a primit Premiul pentru Cel mai bun director începător din cercul de scriitori cinematografici, premiul de RADIO exterior din Spania pentru cel mai bun lung metraj la Festivalul de cinema din Huelva și a fost selecționat în secțiunea oficială de festivaluri din Chicago, New York, Mar de Plata și Istanbul. Tot ei au produs filmul La Última Cima ȘI Footprints: The Path of Your Life.

De-ar fi multe filmele în cinematografe care să vorbească despre iubirea lui Dumnezeu. 

Vă încurajăm pe toți să-l vedeți și să propuneți planul persoanelor care nu cunosc frumusețea credinței noastre. Filmul Tărâmul Mariei este o invitație amabilă, simpatică și profundă la a te apropia de Dumnezeu, la a-L situa în centrul inimiii tale. (Comunicat de presa)
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Arestată în Rusia pentru spionaj în favoarea României!

Marţi, 19 Iunie 2018
643

Carina Țurcan, membră a Consiliului de Administraţie al companiei Inter Rao, a fost arestată fiind acuzată de spionaj în favoarea statului român au afirmat surse apropiate anchetei pe...

Sfârșit cumplit pentru o botoșăneancă: Și-a tăiat venele și apoi s-a spânzurat într-o pensiune!

Marţi, 19 Iunie 2018
4465

Sâmbătă, 16 iunie, în jurul prânzului,  într-o pensiune din zona Ursuleți, aproape de Piatra-Neamț, a fost găsită decedată o persoană de sex feminin.În u...

Guvernul anunță că dă 500 de euro pe lună pentru fiecare asistat social angajat: Nu-i mai sprijinim pe cei care pot munci, dar nu vor!

Marţi, 19 Iunie 2018
472

Lia Olguta Vasilescu a anuntat marti ca Guvernul PSD-ALDE schimba strategia si nu-i mai sustine pe cei care au putere de munca dar prefera sa stea pe ajutoare sociale si somaj. In schimb, ii va recomp...