„Rățușca cea urâtă” deschide o nouă stagiune la Teatrul pentru Copii din Botoșani

„Rățușca cea urâtă” deschide o nouă stagiune la Teatrul pentru Copii din Botoșani

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” Botoşani va deschide stagiunea 2019-2020 în data de 8 septembrie 2019.

Cu această ocazie, reprezentanții Teatrului îi așteaptă pe botoșăneni să le fie alături, începând din această duminică, de la ora 11:00, dar şi de la ora 12:30 la spectacolul  „Rățușca cea urâtă”.

Regia artistică şi dramatizarea sunt semnate de Valentin Dobrescu, scenografia este realizată de Mihai Pastramagiu, muzica aparține lui Cristian Lungu, iar regia tehnică lui Ioan Cristian Costăchel.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii:  Ibica Leonte, Alin Gheorghiu, Andrei Iurescu, Renata Voloșcu.

În această duminică, la teatru, vizitatorii se pot întâlni cu îndrăgitele personaje ale uneia dintre cele mai frumoase poveşti ale lui Hans Cristian Andersen, pe baza unui bilet de 10 lei.

Rezervările se pot face de luni până vineri, la numărul de telefon  0756.084.651

Orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra „Bilete în aşteptare”.

„Biletele în aşteptare” pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache” din strada Victoriei nr. 13, Botoşani.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concurs organizat a patra oară pentru ocuparea unei funcții de șef, pe aproape 8000 de lei în mână

astăzi, 18:49
397

Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) organizează pentru a patra oară concursul de ocupare a postului de director al Biroului economic, de resurse umane, administrație și informati...

Kolesovs, nota 3 după evoluția dezastruoasă de aseară. Opt corigenți în tabăra Botoșaniului

astăzi, 18:31
110

Gazeta Sporturilor a publicat, în ediția de astăzi a ziarului tipărit, notele de după partida FC Botoșani - Chindia Târgoviște, terminat în 0-3. Acestea sunt dezastruoase pentr...

Segmente din două drumuri județene vor fi modernizate prin CNI. Până când se pot depune oferte:

astăzi, 18:13
247

Segmente din două drumuri județene vor fi consolidate și reabilitate, cu circa 26 de milioane de lei, buget fără TVA. Este vorba despre tronsonul Dumeni-Havârna și despre tronsonul Ro...