"Pacala in satul lui", pe scena Teatrului Vasilache Botosani - VIDEO

"Pacala in satul lui", pe scena Teatrului Vasilache Botosani - VIDEO
La Teatrul Vasilache este programat, duminica, un spectacol care se joacă de 6 ani in Botosani, fără însă ca publicul să epuizeze aplauzele sau hohotele de râs!

"Mulţi botoşăneni spun că ar veni la Teatrul Vasilache, dar nu au copii. Am programat  spectacolul care în vară a adus bună dispoziţie adulţilor care plimbau copiii pe Unirii, dar şi celor fără copii. Lăsaţi deoparte grijile cotidiene pentru o ora duminica aceasta şi distraţi-vă cu primarul, primăreasa, preotul şi preoteasa din satul lui Păcală", ne asigură MihaelaNistorică, director adjunct al Teatrului Vasilache Botosani.

Aşadar, duminică, 7 februarie 2010, la orele 11.00 si 12.30, la Teatrul pentru copii şi tineret "Vasilache" este programat un spectacol pentru toate vârstele. Şi cei mici, dar şi  fraţii mai mari, impreună cu părinţii sau bunicii, se vor amuza de isprăvile lui "Păcală în satul lui"... cu primarul, primăreasa, preotul şi preoteasa, dar şi cu Scaraoţchi şi dracuşorii lui. Şi totul a pornit de la o ..vaca. Vaca lui Păcală invidiată de tot satul pentru ca este cea mai mare şi cea mai frumoasă. Cine pe cine păcăleşte?
 
Realizat după poveşti populare româneşti, acest spectacol a fost apreciat cu hohote de râs şi aplauze de către botoşăneni de câte ori a fost prezentat pe Pietonalul Unirii cu diverse ocazii.

În rolul "Păcală" - actorul Valentin Ligi, "Primarul" şi "Primăreasa" - Marius Rusu şi Ramona Hriscu, "Preotul" şi "Preoteasa" - Florin Iftode şi Dana Bucătaru, "Scaraoţchi" - Tudor Rotaru, "Săteanul" - Claudiu Gălăţeanu, "Drăcuşorul" - Laurenţiu Vasilache.

Regia este semnata de Valentin Dobrescu, iar scenografia de Mihai Pastramagiu. Muzica foarte antrenantă, pe ritmuri populare,a fost compusă de Ciprian Manta.
 
Din 2004 pana acum, spectacolul se bucura de succes la public.

Rezervări – de luni până vineri -  la telefon  0756.084.651 /0231.514.353
şi la adresa de e-mail teatrulvasilache@yahoo.com
Preţul unui bilet de intrare la spectacol este 5 lei.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
7

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
73

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...

Doctorița cu 290 de luări de mită de la bolnavi de cancer, oprită de judecători să lucreze la stat, dar lăsată să lucreze la privat

astăzi, 09:16
153

Anca Ababneh Dumitrovici a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună. Avocații săi au susținut că nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi p...