"Cupa de Vara" Roma 2010 si-a desemnat castigatorii

"Cupa de Vara" Roma 2010 si-a desemnat castigatorii
Distractie si voie buna la Roma, acolo unde a avut loc prima editie a "Cupei de Vara". Bani, dulciuri, tricouri, dimplome si cupe au primit toti cei ce s-au facut remarcati la fotbal, tenis de masa, cros si sah, de la Gica Tabultoc si Dorel Budai Ungureanu.

La fotbal seniori, AS Roma a castigat finala mare si implicit trofeul "Cupei de Vara" Roma 2010, dupa ce a batut in primul meci din semifinale pe Vointa Socrujeni cu scorul de 9-2 (Mandache 3, Boscu 2, Ciobanu, Carabus, Olaru, Fecioru), iar al doilea meci pe CSS Botosani cu scorul de 6-0, golurile fiind reusite de Carabus (3 g), Mandache (2 g) si Boscu.

In cealalta semifinala, CSS Botosani a invins cu 6-0 pe Victoria Hlipiceni, iar in finala mica baietii din Hlipiceni au invins pe cei din Socrujeni cu 3-1.

Echipa AS Roma a fost antrenata duminica de Daniel Schiopu, in lipsa lui Ioan Asaftei, care nu a putut ajunge din cauza unor probleme personale.




Castigatorii de la toate competitiile:

Fotbal Tineret:

Locul 1: Sat. Costesti (Costesti-Teisoara 4-0, Costesti-Roma 4-0)
Locul 2: Com. Roma (Roma-Nicseni 6-0, Roma-Costesti 0-4)

Fotbal Juniori:


Locul 1: Roma 1 (Roma 1 - Roma 2 : 2-1)

Cros:

Gradinita fete: Locul 1: Prajinariu Adelina (Roma)
Gradinita baieti: Locul 1: Lungu Alexandru (Roma)
Clasele I-IV fete: Locul 1: Budai Adelina (Botosani)
Clasele I-IV baieti: Cesane Robert (Costesti)
Clasele V-VI fete: Birsan Sorina (Roma)
Clasele V-VI baieti: Gafencu Razvan (Roma)
Clasele VII-VIII fete: Prajinariu Oana (Roma)
Clasele VII-VIII baieti: Atanasoaie Ionut (Dorobanti)
Baieti peste 20 ani: Grosu Alexandru (Teisoara)

Tenis de masa:

Seniori: Locul 1 - Pirvu Vasile, Locul 2 - Chiras Ionut, Locul 3 - Iacob Marcel
Juniori fete: Locul 1 - Budai Adelina, Locul 2 - Culidiuc Claudia, Locul 3 - Anghelus Loredana
Juniori baieti: Locul 1 - Amoasei Marius, Locul 2 - Nechita Codrin, Locul 3 - Anghelus Marius

Sah:

Seniori : Locul 1 - Seremet Mihai (Albesti), Locul 2 - Dumitras Stefan,
Juniori fete: Locul 1 - Tabultoc Oana, Locul 2 - Apopei Diana
Juniori baieti: Locul 1 - Anghelus Marius, Locul 2 - Craciunescu Nicolae



Gica Tabultoc: "Vreau ca Editia a II-a sa o jucam noaptea"

Presedintele echipei AS Roma si patronul firmei Regan-Trans, Gica Tabultoc, isi doreste ca urmatoarea editie a "Cupei de Vara" sa aiba loc seara, in nocturna. "A fost o competitie reusita, insa caldura a fost prea mare si a fost destul de obositor si pentru copii, dar si pentru echipele mari care au jucat in timpul amiezei. Vreau ca Editia a II-a a cupei sa inceapa de la ora 18 si sa tina pana la 1-2 noaptea, insa pana atunci trebuie sa punem nocturna pentru ca este mult mai bine pe racoare", a declarat la finalul competitiei Gica Tabultoc.
 


Directorul Directiei pentru Sport a judetului Botosani, Dorel Budai Ungureanu, s-a aratat extrem de multumit de competitie si a declarat ca este pacat ca nu s-a facut pana acum asa ceva la Roma. "Tot meritul il are acest om minunat care este Gica Tabultoc. A vrut sa aduca "Cupa de Vara" la Roma si a reusit ceea ce altii nu au dorit pentru ca este pentru prima data cand se organizeaza asa ceva la Roma cand in alte comune deja sunt 7-8 editii. Gazonul s-a prezentat extraordinar, nu cred ca exagerez, dar este un gazon demn de Liga 1 din Romania. Multumim tuturor pentru ca au participat si ii asteptam si la anul", a marturisit Dorel Budai Ungureanu.

sursa: www.asroma.ro 


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
383

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
679

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
192

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...