Octavian Costin, premiat la Festivalul National "Jos Palaria"!

Octavian Costin, premiat la Festivalul National "Jos Palaria"!

OCTAVIAN COSTIN

La doar o săptămână după ce câştiga, la Festivalul Naţional de Arte pentru liceeni "Florian Pitiş", Premiul pentru cea mai bună interpretare, stârnind admiraţia unor mari actori, printre care Mihai Constantin sau Irina Petrescu, Octavian Costin cucereşte un nou premiu naţional la o competiţie de prestigiu!

Octavian Costin, elev al Colegiului Naţional "Mihai Eminescu", a obţinut Premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar la Festivalul Naţional de Teatru pentru Liceeni "Jos Pălăria", ediţia a XIII-a, desfăşurat în acest weekend la Bucureşti. Gala de premiere a avut loc duminică, în prezenţa unor actori de primă scenă ai României, ca Horaţiu Mălăele sau George Mihăiţă.

Atelierul de Teatru al Colegiului Naţional "Mihai Eminescu" Botosani a prezentat spectacolul "Jocul de-a vacanţa", după Mihail Sebastian. În aceeaşi competiţie, anul trecut, Atelierul de Teatru a castigat Premiul FestCo, distinctie care le asigura participarea, pe 22 mai, tot la Bucuresti, la Festivalul FestCo, in calitate de invitati. 

Iniţiat si coordonat de George Mihăiţă, directorul Teatrului de Comedie din Bucureşti, Festivalul "Jos Pălăria" a adus anul acesta în concurs 25 de trupe de liceeni, din Botoşani, Braşov, Bucureşti, Constanţa, Cluj-Napoca, Ploieşti, Oradea,Târgu Jiu şi Timişoara.

Din juriul acestei ediţii au făcut parte jurnalista Gabriela Hurezean (preşedinte), scriitoarea Cornelia Maria Savu si regizoarea Teodora Câmpineanu. Organizatorii festivalului sunt Clubul UNESCO-Adolescenţii, Primăria Municipiului Bucureşti, Primăria Sectorului 3 Bucureşti, ArCub, cu sprijinul Vodafone, BCR şi Luxten.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
114

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
201

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
95

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...