Karina Ioana Todireanu a cucerit podiumul unui festival național de muzică

Karina Ioana Todireanu a cucerit podiumul unui festival național de muzică
O botoșăneneancă de 11 ani, elevă a Liceului de Artă "Ștefan Luchian" din Botoșani, a cucerit un important premiu la un festival care a avut loc la finele săptămânii trecute la București.

Este vorba despre Festivalul national de muzica pentru copii și tineret "STAR MELODY", ediția a – II – a. Județul Botoșani a fost reprezentat de Karina Ioana Todireanu, care a interpretat piesa "Traiesc" din repertoriul solistei Angela Similea.

Karina, în vârstă de 11 ani, a obținut nota generală 9,98, cucerind astfel trofeul categoriei de vârstă, reprezentând încă o data județul Botoșani cu cinste.

Karina Todireanu deţine mai multe premii, obținute la diverse festivaluri de gen din țară. Ea a ținut să mulțumească profesoarei sale de canto, Anca Apetroaiei de la Palatul Copiilor Iași, pentru toate eforturile depuse în pregatirea ei, fără de care nu ar fi fost posibile cucerirea tuturor premiilor obținute in ultimul an, după cum a mărturisit micuța artistă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
110

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
78

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
242

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...