JOI, 22 august, la Botosani: Premiera filmului "Sunt o baba comunista" VIDEO

JOI, 22 august, la Botosani: Premiera filmului "Sunt o baba comunista" VIDEO
Joi, 22 august 2013, la ora 20.00, are loc la Cinema Unirea Botosani premiera filmului romanesc "Sunt o baba comunista".

Cartea botosaneanului Dan Lungu, "Sunt o babă comunistă", a fost şi rămâne un bestseller. Publicul cititor a fost cucerit de întoarcerile în trecut ale Emiliei care construiau, pas cu pas, o poveste despre nostalgie, despre relaţia cu memoria, despre schimbarea lentă de perspectivă.

"Sunt o baba comunista" este una dintre cele mai traduse carti ale anului 2009.

La avanpremiera de la Festivalul Internaţional de Film "Anonimul", pelicula "Sunt o babă comunistă" a fost îndelung aplaudată, iar publicul a râs la toate bancurile şi situaţiile paradoxale din film.

Regia Stere Gulea, cu Luminiţa Gheorghiu, Marian Râlea, Ana Ularu.

Viaţa liniştită de provincie a soţilor Emilia şi Ţucu este dată peste cap atunci când fiica lor se întoarce din Canada, împreună cu logodnicul ei american. Ce ar fi trebuit să fie o întâlnire fericită se transformă repede într-o situaţie complicată şi în acelaşi timp amuzantă. Părinţii fetei află că tânărul cuplu trece prin probleme financiare grave, aşa că sunt dispuşi la orice sacrificiu pentru ca viitoare familie a fiicei lor să nu ducă lipsă de nimic.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
288

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
492

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
147

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...