JOI, 22 august, la Botosani: Premiera filmului "Sunt o baba comunista" VIDEO

JOI, 22 august, la Botosani: Premiera filmului "Sunt o baba comunista" VIDEO
Joi, 22 august 2013, la ora 20.00, are loc la Cinema Unirea Botosani premiera filmului romanesc "Sunt o baba comunista".

Cartea botosaneanului Dan Lungu, "Sunt o babă comunistă", a fost şi rămâne un bestseller. Publicul cititor a fost cucerit de întoarcerile în trecut ale Emiliei care construiau, pas cu pas, o poveste despre nostalgie, despre relaţia cu memoria, despre schimbarea lentă de perspectivă.

"Sunt o baba comunista" este una dintre cele mai traduse carti ale anului 2009.

La avanpremiera de la Festivalul Internaţional de Film "Anonimul", pelicula "Sunt o babă comunistă" a fost îndelung aplaudată, iar publicul a râs la toate bancurile şi situaţiile paradoxale din film.

Regia Stere Gulea, cu Luminiţa Gheorghiu, Marian Râlea, Ana Ularu.

Viaţa liniştită de provincie a soţilor Emilia şi Ţucu este dată peste cap atunci când fiica lor se întoarce din Canada, împreună cu logodnicul ei american. Ce ar fi trebuit să fie o întâlnire fericită se transformă repede într-o situaţie complicată şi în acelaşi timp amuzantă. Părinţii fetei află că tânărul cuplu trece prin probleme financiare grave, aşa că sunt dispuşi la orice sacrificiu pentru ca viitoare familie a fiicei lor să nu ducă lipsă de nimic.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Abonat la Urgențe: Polițiștii vor să afle de unde își procură drogurile tânărul cules de pe stradă de patru ori în câteva zile!

astăzi, 11:01
43

Oamenii legii, care încearcă să dezlege misterul tânărului de 25 de ani care a ajuns la Urgențe de nu mai puțin de patru ori, vor trebui să afle de unde obține acesta drogurile...

Peste 200 de mașini trase pe dreapta. Ce nereguli au constatat polițiștii rutieri!

astăzi, 10:54
119

Poliţiştii rutieri sunt prezenţi în trafic în fiecare zi, pentru prevenirea şi reducerea riscului rutier, prin sancţionarea nerespectării normelor de circulaţie prevăzute de legisl...

Polițiștii botoșăneni au descins în Bazar și în Piața Centrală!

astăzi, 10:26
139

Poliţiştii municipiului Botoşani au efectuat, joi, o acţiune pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilegal cu produse accizabile, în zona pieţei centrale şi a bazarului.În ...