Lansare de carte: Ozolin Dușa - "CÂND ERAM FOTOGRAF"

Lansare de carte: Ozolin Dușa - "CÂND ERAM FOTOGRAF"
Asociația FotoIași împreună cu Librăria Cărturești și Primăria Municipiului Iași vă invită sâmbătă, 24 august 2013, la ora 18, în Librăria Cărturești din PALAS Mall Iasi, la lansarea cărții-album "Când eram Fotograf", aparținând artistului fotograf botosanean Ozolin Dușa.  

"Când eram Fotograf" este o carte-album unică în lumea fotografiei românești, cuprinzând întâmplări și amintiri cu și despre fotografii din perioada 1984 - 2008, pornind de la câte o imagine făcută în anul respectiv. O viață trăită la maxim cu aparatul de fotografiat în mână, cu suișurile și coborâșurile inerente oricărui om "normal" în epoci diferite, marturiseste autorul.   

"O frescă alb-negru și color pe care, sper, vă va face plăcere să o lecturați. Lucrarea beneficiază de un cuvânt înainte aparținând artistului fotograf Dinu Lazăr, o postfață aparținând criticului de artă Valentin Ciucă și scurte referințe critice despre lucrările autorului aparținând lui Eugen Iarovici, David Friedmann și Mircea Oprișor", completeaza Ozolin Dușa.  

"Când eram Fotograf" beneficiază de condiții deosebite de tipar, are formatul 21/23 cm, 200 de pagini, este tipărită pe hârtie mată, coperta fiind cartonată și buretată.  

Invitat special la lansare va fi actorul Cezar Amitroaiei de la Teatrul "Mihai Eminescu" din Botoșani, personaj principal în multe din fotografiile și amintirile prezentate în album.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tragedie, noaptea trecută, la Suceava: Accident cumplit, doi tineri au murit pe loc! (Foto)

astăzi, 08:44
645

Tragedia s-a produs noaptea trecută. Doi bărbați au murit după ce au intrat cu un motoscuter într-un podeț într-un sat din județul Suceava.Potrivit ISU Suceava, echipajele au int...

Lovitură grea pentru FC Botoșani: Ce pedeapsă a primit Andone după meciul cu Dinamo!

astăzi, 08:34
283

Antrenorul FC Botoșani a primit două etape de suspendare după scandalul din meciul cu Dinamo.Antrenorul Bogdan Andone a fost nemulțumit de arbitrajul lui George Găman și a cedat nervos &icir...

A trecut la cele veșnice maica cea ”rugătoare și foarte râvnitoare” (Foto)

astăzi, 08:11
219

S-a stins Maica Epraxia, originară din Dorohoi, ”cea tare în credință și cu multă nădejde în Hristos Domnul”.Avea 83 de ani. A avut o viață frumoasă și înc...