Invitaţie la Teatrul Vasilache

Invitaţie la Teatrul Vasilache
Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache" vă invită duminică, 8 martie, de la orele 11:00 şi 12:30 la spectacolul  "Tigrişorul Pietrek", după  H. Januszewska, adaptare de Maria Baciu.

Regia artistică Valentin Dobrescu, scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, muzica îi aparţine lui Constantin Panaite.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: Anamaria Chelaru,  Ibica Leonte, Mihaela Ştempel, Florin Iftode şi Cristinel Onofrei.

Vă aşteptăm la teatru să urmăriţi călătoria Tigrişorului Pietrek, aventurile prin care trece şi lecţia de viaţă pe care o primeşte.

Veţi vedea că puiul de tigru a fost pedepsit de Regele Tigrilor şi alungat din junglă. Deoarece este un fricos, Tigrişorul Pietrek îşi pierde dunguliţele.  

Aflaţi dacă îşi va recăpăta dunguliţele doar vizionând spectacolul. 

Spectacolul se adresează preşcolarilor şi şcolarilor.

Preţ bilet de intrare la spectacol este 7 lei.

Informaţii şi rezervări  la tel.: 0756084651 / 0231514353 / www.teatrulvasilache.ro

La sfârşitul reprezentaţiilor din această duminică va avea loc festivitatea de premiere a concursului "Mărţişor pentru mama", organizat de Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache".

Nu uitaţi:

Orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra "Bilete în aşteptare".

"Biletele în aşteptare" pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrului pentru Copii şi Tineret "Vasilache", str. Victoriei nr. 13, Botoşani.
    
Pentru această duminică sunt disponibile 20 bilete în aşteptare.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
302

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
515

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
152

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...