Mărţişor inedit la Teatrul "Vasilache"

Mărţişor inedit la Teatrul "Vasilache"
Duminică, 1 martie 2015, micii spectatori au umplut până la refuz sala de spectacol a Teatrului "Vasilache". Premiera spectacolului "Capra cu trei iezi" a fost mărţişorul oferit în dar de artiştii teatrului, micilor spectatori. Binecunoscuta poveste a lui Ion Creangă pusă în scenă de regizorul Mihai Donţu s-a bucurat de un real succes, spectacolele jucându-se cu casa închisă.

Cei  care au încântat publicul botoşănean duminică dimineaţă au fost îndrăgiţii actori ai Teatrului "Vasilache": Anamaria Chelaru, Mihaela Ştempel, Marius Rusu, Claudiu Gălăţeanu, Florin Iftode şi Cristinel Onofrei.
Iubitorii acestei minunate arte a spectacolului au mai avut parte de o surpriză, în foaierul teatrului fiind amenajată o expoziţie de păpuşi şi marionete pe care spectatorii, fie ei copii, părinţi sau bunici, le-au putut vedea prinzând viaţă în numeroase spectacole ale teatrului de-a lungul  vremii.

Surprizele nu se opresc aici!

Duminică, 8 martie, la sfârşitul reprezentaţiilor "Tigrişorul Pietrek" va avea loc festivitatea de premiere a concursului "Mărţişor pentru mama", organizat de Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache".

Una peste alta, primăvara debutează în forţă la "Vasilache"! (Comunicat de presă)





    

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
98

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
311

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
657

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...