Gala Gesturilor de suflet, in direct pe Live Botosani!

Gala Gesturilor de suflet, in direct pe Live Botosani!
Desi astazi se marcheaza Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati, oficialii din cadrul sistemului de protectie sociala din Botosani anunta ca, din cauza gripei noi, au fost anulate toate actiunile care presupuneau intruniri, spectacole, pentru a se evita astfel contaminarea cu virusul AH1N1.

Cu toate acestea, la Teatrul Mihai Eminescu Botosani va avea loc, incepand cu ora 18.00, Gala Gesturilor de suflet, eveniment organizat de Fundatia Estuar. Spectacolul, dedicat persoanelor cu dizabilitati, va fi transmis in direct pe internet, de www.live.botosani.ro.

"Am pregatit actiuni pentru ziua de astazi, dar avand in vedere ca beneficiarii, de la Adaseni mai ales, sunt raciti, am anulat toate actiunile, mai ales ca am vorbit si cu doamna Chihaia, care ne-a spus ca cel mai bine ar fi sa anulam toate actiunile din centre", a precizat Daniela Cosovanu, director pe probleme de adulti din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani.

Totusi, beneficiarii vor avea un program special de ziua lor, in fiecare dintre centre. Astfel, se vor organiza concursuri de sah, mese festive in centrele de la Adaseni, Leorda, Ionaseni, Dersca, Dorohoi, dar si in centrele CITO si CREDO.

"Beneficiarii vor primi fructe, suc, cafea, ca la un buget de criza. Meniul va fi unul de sarbatoare", a mentionat Daniela Cosovanu.

La Teatrul Mihai Eminescu, 20 de persoane de la CITO vor avea o expozitie cu vanzare. "Vor fi articole facute de ei, si anume mileuri, cosulete, goblen", a incheiat Daniela Cosovanu.

In centrele botosanene se afla 360 de persoane cu dizabilitati.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cifrele turului de campionat, pentru trupa lui Marius Croitoru

astăzi, 18:42
38

FC Botoșani a terminat turul campionatului pe poziția a 5-a, cu 19 puncte, și golaveraj pozitiv (21-18), loc care ar duce trupa lui Croitoru în Play-Off, la finalul sezonului.Botoșani a ...

Parlamentului European, 50 de milioane de euro pentru sprijinirea fermierilor afectaţi de pesta porcină africană!

astăzi, 18:41
17

Plenul Parlamentului European a votat, astăzi, propria poziţie asupra Bugetului Uniunii Europene pentru anul 2020. Alături de alte poziții, bugetul cuprinde şi 50 de milioane de euro pentru sprij...

Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club și Clubul Sportiv Botoșani, 20 de medalii la “Transilvania Taekwondo Open”! 5 medalii de aur, 7 medalii de argint și 8 medalii de bronz!

astăzi, 18:06
61

Săptămâna trecută, a avut loc la Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca turneul “Transilvania Taekwondo Open” la Taekwondo WT – Sport Olimpic, la proba ...