Gala Gesturilor de suflet, in direct pe Live Botosani!

Gala Gesturilor de suflet, in direct pe Live Botosani!
Desi astazi se marcheaza Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati, oficialii din cadrul sistemului de protectie sociala din Botosani anunta ca, din cauza gripei noi, au fost anulate toate actiunile care presupuneau intruniri, spectacole, pentru a se evita astfel contaminarea cu virusul AH1N1.

Cu toate acestea, la Teatrul Mihai Eminescu Botosani va avea loc, incepand cu ora 18.00, Gala Gesturilor de suflet, eveniment organizat de Fundatia Estuar. Spectacolul, dedicat persoanelor cu dizabilitati, va fi transmis in direct pe internet, de www.live.botosani.ro.

"Am pregatit actiuni pentru ziua de astazi, dar avand in vedere ca beneficiarii, de la Adaseni mai ales, sunt raciti, am anulat toate actiunile, mai ales ca am vorbit si cu doamna Chihaia, care ne-a spus ca cel mai bine ar fi sa anulam toate actiunile din centre", a precizat Daniela Cosovanu, director pe probleme de adulti din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani.

Totusi, beneficiarii vor avea un program special de ziua lor, in fiecare dintre centre. Astfel, se vor organiza concursuri de sah, mese festive in centrele de la Adaseni, Leorda, Ionaseni, Dersca, Dorohoi, dar si in centrele CITO si CREDO.

"Beneficiarii vor primi fructe, suc, cafea, ca la un buget de criza. Meniul va fi unul de sarbatoare", a mentionat Daniela Cosovanu.

La Teatrul Mihai Eminescu, 20 de persoane de la CITO vor avea o expozitie cu vanzare. "Vor fi articole facute de ei, si anume mileuri, cosulete, goblen", a incheiat Daniela Cosovanu.

In centrele botosanene se afla 360 de persoane cu dizabilitati.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Copil de patru ani transferat la București în stare critică, după ce a fost cuprins de flăcări

astăzi, 08:31
3

Un copil de numai patru ani se zbat e între viaţă şi moarte după ce a fost victima unui accident cumplit în gospodăria bunicilor. Venit împreună cu părinţii, din judeţul Hun...

FOTO: Accident într-un sens giratoriu din oraș

Vineri, 19 Iulie 2019
1512

Un accident rutier a avut loc vineri seară, în sensul giratoriu din intersectarea străzii Petru Rareș cu bulevardul "Eminescu". Două autoturisme au fost implicate: un For...

Tânăr din județ în stare gravă, după ce a fost lovit cu toporul în cap. Agresorul îl căuta pe prietenul fiicei sale

Vineri, 19 Iulie 2019
3819

Un minor de 17 ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost atacat cu un topor de către un consătean. Agresorul, un bărbat în vârstă de 51 de ani din jud...