"Povestiri de buzunar" va asteapta, duminica, la Teatrul Vasilache!

"Povestiri de buzunar" va asteapta, duminica, la Teatrul Vasilache!
Chiar daca va onora invitatia din partea Teatrului Tandarica din Bucuresti, de a participa la un festival international care se desfasoara in acest weekend in Capitala Romaniei, Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache Botosani are grija ca micutii spectatori ramasi acasa sa fie intampinati cum se cuvine, pentru duminica fiind programat spectacolul "Povestiri de buzunar", la orele 11.00 si 12.30.

"Sunt patru anotimpuri. Sunt patru povestioare pline de haz, inspirate din Lumea celor care nu cuvântă, a lui Emil Gârleanu. Voi, părinţi, prea ocupaţi, prea stresaţi de problemele vieţii, nu aveţi timp să mai şi observaţi cu atenţie ce se întâmplă în lumea necuvântătoare ce ne înconjoară, aşa că însoţiţi-i pe cei mici să vadă povestirile de buzunar", este invitaţia regizorului Valentin Dobrescu.

Scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, aranjamentul muzical îi aparţine lui Constantin Panaite. "Domnul Poveste", interpretat de actorul Valentin Ligi, scoate din buzunare poveşti pentru a le spune spectatorilor…, dar nu va reuşi fără cele trei ajutoare: actriţele Ibica Leonte, Aurica Dobrescu şi Dana Bucataru.

"Spectacolul este interactiv, de aceea copiii vor participa din sala la aventurile personajelor de pe scena. Cei mai norocosi vor si dansa in scena alaturi de actori", mentioneaza Mihaela Nistorica, director adjunct al Teatrului Vasilache.

Totodata, copiii sunt anuntati ca mai este putin pana la finala concursului "Deseneaza spectacolul".

"Pe 20 decembrie vom premia cele mai frumoase desene si pe cei mai fideli copii desenatori. Duminica, la Teatrul Vasilache, Domnul Poveste asteapta sa rasplateasca toti copiii care au realizat desenele de la spectacolul "Daruiti copiilor ingeri" cu invitatii la teatru si taloane cu 3 ore gratuite la spatiul de joaca din Tratoria, Kids Kafe", a incheiat directorul adjunct al Teatrului pentru Copii si Tineret Vasilache Botosani.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fost antrenor la Foresta: ”Acum Botoșaniul are 25 de ani peste Suceava în multe domenii!”

astăzi, 08:45
124

Profesorul Marin Barbu regretă că fotbalul sucevean a ajuns foarte jos. Foresta Suceava s-a desființat, iar cele mai bune echipe din județ sînt Șomuz Fălticeni, care joacă în play-o...

Florin Piersic, dus de urgență cu elicopterul SMURD la București! Care este starea de sănătate a marelui actor

astăzi, 07:34
244

Actorul se afla internat la Institutul Inimii „Dr. Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca.Managerul spitalului din Cluj-Napoca a declarat, pentru Cluj24, că transferul actorului a fost u...

Copii opăriți cu ciorbă în a doua zi de Paști, unul dintre ei transferat la Iași cu arsuri pe corp!

astăzi, 07:15
337

Momente cumplite pentru o familie din Botoşani, în a doua zi de Paşti. Doi fraţi, de 2 şi 3 ani, s-au opărit cu ciorbă clocotită. Unul dintre copii a fost trimis de urgenţă la Iaşi....