Gala Gesturilor de suflet, in direct pe Live Botosani!

Gala Gesturilor de suflet, in direct pe Live Botosani!
Desi astazi se marcheaza Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati, oficialii din cadrul sistemului de protectie sociala din Botosani anunta ca, din cauza gripei noi, au fost anulate toate actiunile care presupuneau intruniri, spectacole, pentru a se evita astfel contaminarea cu virusul AH1N1.

Cu toate acestea, la Teatrul Mihai Eminescu Botosani va avea loc, incepand cu ora 18.00, Gala Gesturilor de suflet, eveniment organizat de Fundatia Estuar. Spectacolul, dedicat persoanelor cu dizabilitati, va fi transmis in direct pe internet, de www.live.botosani.ro.

"Am pregatit actiuni pentru ziua de astazi, dar avand in vedere ca beneficiarii, de la Adaseni mai ales, sunt raciti, am anulat toate actiunile, mai ales ca am vorbit si cu doamna Chihaia, care ne-a spus ca cel mai bine ar fi sa anulam toate actiunile din centre", a precizat Daniela Cosovanu, director pe probleme de adulti din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani.

Totusi, beneficiarii vor avea un program special de ziua lor, in fiecare dintre centre. Astfel, se vor organiza concursuri de sah, mese festive in centrele de la Adaseni, Leorda, Ionaseni, Dersca, Dorohoi, dar si in centrele CITO si CREDO.

"Beneficiarii vor primi fructe, suc, cafea, ca la un buget de criza. Meniul va fi unul de sarbatoare", a mentionat Daniela Cosovanu.

La Teatrul Mihai Eminescu, 20 de persoane de la CITO vor avea o expozitie cu vanzare. "Vor fi articole facute de ei, si anume mileuri, cosulete, goblen", a incheiat Daniela Cosovanu.

In centrele botosanene se afla 360 de persoane cu dizabilitati.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
307

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
522

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
155

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...