DE CE TESLA? De ce nu?!

DE CE TESLA? De ce nu?!

 Coperta revistei TESLA  

O noua revista pe piata botosaneana! TESLA este un nou pas catre miscarea de atitudine, ca raspuns la nazbatiile politicenilor nostri, dar mai ales ca raspuns la intrebarile botosanenilor, intrebari la care nu s-a raspuns pana acum decat nedeslusit sau anapoda.

Conturata in special pe probleme sociale, chiar daca acestea implica si latura politica, "Tesla" bate in usa sefilor, a politicienilor, dar construieste si materiale de sorginte educativa, poposind totodata si pe plaja de divertisment.

"Jaf cu legea in mana la Protectia Copilului", un articol despre un sistem extrem de fragil al Botosanilor, sau "Partidul este un hobby, Primaria o meserie", un interviu cu primarul Catalin Flutur, dar si sectiuni de Blogosfera, sunt doar cateva dintre titlurile pe le gasiti in "Tesla".

De ce "Tesla"? O spun, in primele pagini ale revistei, chiar editorii sai:

De ce tesla? Pentru ca o sa lovim acolo unde doare mai tare sau o sa curentam continuu pe toti cei care merita. Nu va fi o refulare, nu va fi nici o razbunare, nu isi vor gasi locul in paginile revistei, care tocmai debuteaza, interesele meschine, fie de partid, fie de afaceri. In primul rind, nu ne vom impopotona cu pecetea de revista a botosanenilor. Va fi o revista cu botosaneni si despre botosaneni. Nu ne dorim sa devenim nici lideri de piata, nici vectori de opinie, nici pol de influenta. Vrem doar sa aparem constant si sa cititi aici despre ceea ce se intimpla in jur, despre bucurii, despre necazuri, despre ceea ce ne dorim sa se intimple si despre ceea ce nu ne dorim, dar s-a intimplat. Absolut oricine va avea acces la aceasta revista, absolut orice problema, mica sau mare va fi descrisa in "Tesla". Iar daca "Tesla" va simti ca onoarea si demnitatea cititorului sint terfelite, va lovi naprasnic. Acolo unde doare cel mai tare. Avem un scop. Acela de a duce lucrurile inspre normalizare. Vom pune si noi umarul, asa cum o fac si altii. Vom face doar ceea ce este etic de facut, adica vom arata cu degetul inspre corupti, inspre cei care isi bat joc de noi, inspre leprele vremii. O lume normala este o lume buna, dar, din pacate ne-am obisnuit cu anormalul izvorit din noroiul vremurilor noastre, asa incit multi nu mai avem ochi care sa critice. "Tesla" va face acest lucru. Indolenta si nepasarea vor fi aspru taxate. "Tesla" va curenta fatal pe oricine isi va permite sa-i desconsidere cititorii, incadrindu-i pe nedrept, in categoria gloata, considerindu-i astfel usor de manevrat in indeplinirea scopurilor meschine. "Tesla" se inscrie astfel in peisajul presei locale linga presa independenta, unde jurnalistul isi poate face cu adevarat meseria si de unde cititorul se poate informa corect. Prea putina, din pacate, intr-un oras asa de mic si asa de sarac. "Tesla" va avea un pret modic pentru ca oricine sa poata avea acces la ea si sa o foloseasca atunci cind se considera nedreptatit, inselat, furat, mintit. Pentru ca Tesla poate deveni si vrea sa devina o arma de aparare a celor multi. De asta am infiintat-o.

TESLA este editata de BTTV BUSINESS SRL iar varianta electronica a revistei poate fi accesata AICI
Persoane de contact: Ionut Poclid si Adrian Sorodoc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
109

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
77

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
241

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...