Dan Negru, mesaj emotionant pe Facebook: "Oana mi-a reamintit de forta Allei Pugaciova!" VIDEO

Dan Negru, mesaj emotionant pe Facebook: "Oana mi-a reamintit de forta Allei Pugaciova!" VIDEO
"Poate Oana, peste vreo 50 de ani, se va bucura de respectul pe care-l merita un mare artist...!" Dan Negru, carismaticul prezentator al emisiunii Next Star, de la Antena 1, a postat pe pagina sa oficiala de Facebook un mesaj emotionant despre prestatia Oanei Tabultoc, de joi seara!

Oana Tabultoc, in varsta de 12 ani, a interpretat exceptional melodia Allei Pugaciova, "Lyubov", cantec preluat ulterior si de Lara Fabian.

Mesajul lui Dan Negru, postat in aceasta dimineata:

"Ieri noapte am reascultat-o pe Alla Pugaciova datorita Oanei, o pustoaica din Botosani... Oana mi-a reamintit de forta Allei Pugaciova, o veritabila vedeta in Rusia de azi si de ieri. Pugaciova are un venit anual de peste 5 milioane de dolari potrivit proprilor ei declaratii, Aeroflot i-a oferit pe toata viata zboruri gratuite oriunde in lume, lantul hotelier Hilton ii ofera cazare gratuita pe tot globul... Legendele noastre sunt umilite si exilate. Poate Oana, peste vreo 50 de ani, se va bucura de respectul pe care-l merita un mare artist... Ascultati-o. O pustoaica din Botosani!".

Oana Tabultoc a castigat editia de joi a emisiunii Next Star si s-a calificat in marea finala, care va avea loc in luna decembrie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Drama unui băiat de 13 ani diagnosticat cu cancer - Un SMS de 2 Euro la 8832 cu textul “Antonio” îl ajută în lupta cu maladia!

Marţi, 22 Ianuarie 2019
2824

Antonio Hoinaru este un copil de numai 13 ani, care până la această vârstă a dobândit maturitatea vieții, înainte de vreme. A fost un copil absolut normal, ca toți copiii:...

Se zbate între viață și moarte, după o noapte petrecută în ger!

Marţi, 22 Ianuarie 2019
978

A ajuns la spital cu o temperatură a corpului de doar 22,6 grade Celsius! După o noapte petrecută în zăpadă, femeia în vârstă de 84 de ani era aproape înghetață de...

Au rămas fără acoperiș deasupra capului, în plină iarnă!

Marţi, 22 Ianuarie 2019
432

Două case de pe strada Tomis, din municipiul Botoșani, au fost afectate marți după-amiază de un incendiu izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric.Pompierii b...