Concert de Crăciun susținut de elevii Liceului de Artă "Ștefan Luchian" - FOTO

Concert de Crăciun susținut de elevii Liceului de Artă "Ștefan Luchian" - FOTO

Concertul de Crăciun al artiştilor de laLiceul de Artă „Ştefan Luchian” a fost şi în acest an de o înaltă ţinută.

Miercuri seară, timp de aproape trei ore, spectatorii, ce au ocupat cum rareori vezi sala Casei Sindicatelor, s-au bucurat de armonie, tinereţe, inocenţă şi pregătire sufletească pentru Naşterea Domnului. Liceul de Artă şi-a demonstrat încă o dată virtuozitatea cu care poate fi trăită bucuria Crăciunului, prezentând un concert de colinde minunat interpretate, atât vocal cât şi instrumental. Boboceii şi-au arătat măiestria la pian, fluieraş, dar şi din voce, corul gimnaziului a încântat prin sunetul cristalin al colindelor, iar liceenii au excelat în jazz şi simfonie.

Tineri artişti aflaţi la începutul carierei lor, sau deja consacraţi pe scenele naţionale şi internaţionale, au realizat pe scenă un periplu plin de lumină şi culoare.

Aplauzele au ropotit după fiecare moment, programul îmbinând elemente din tradiţia populară de Crăciun cu ritmul colindelor moderne.

Concertul din acest an a avut şi o notă aparte, publicul numeros fiind invitat să se implice în susţinerea financiară a două eleve de liceu ce au rămas de curând fără mamă. O urnă specială  a fost folosită pentru donaţiile celor care au vrut să aducă o rază de lumină în viaţa celor două surori greu încercate acum.

Un pluguşor armonios şi o cântare de La Mulţi Ani cum rar pot fi auzite au încheiat programul tinerilor artişti botoşăneni. 




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
283

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
490

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
145

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...