Colecţii şi Colecţionari - Expoziţia Cursanţilor din Programul Bibliovacanţa

Colecţii şi Colecţionari - Expoziţia Cursanţilor din Programul Bibliovacanţa

Joi, 3 august, ora 1300, în holul central al Bibliotecii Județene "Mihai Eminescu" se va desfășura vernisajul primei expoziții de grup Colecții și colecționari, cu exponatele cursanților participanți la programul "Biblio-Vacanța".

În conformitate cu pasiunile și preocupările lor, expozanții: Samuel PASCARIU – GALIANO, Sorin HRIŢCU - LAFONTAIN, Dan FROICU, Ioana HRIŢCU - LAFONTAIN, David ADAM, Ioana-Anemona OLTEANU, Alexia-Georgiana CORNACI prezintă o parte din colecțiile personale, pe cele două domenii importante: numismatica și filatelia.

De când urmează cursurile de specialitate în cadrul  programului „Biblio-Vacanța”, aceştia și-au însușit numeroase informații și abilități, finalizând cu întocmirea unor exponate pe domenii de colecționare: bancnotă, monedă, insigne, carte poștală, marcă poștală, ștampile și literatură de specialitate.

Cele 11 exponate, prezentate în vitrine și pe panouri filatelice, vor constitui un imbold în pasiune, și un exemplu de urmat pentru toți utilizatorii bibliotecii în păstrarea valorilor material-spirituale lăsate de înaintași.

Comunicat de presa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
2

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
96

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
17

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...