Blues la Cetate, cu Matt Schofield, A.G. Wienberger și Joe Rusi!

Blues la Cetate, cu Matt Schofield, A.G. Wienberger și Joe Rusi!

Iubitorii de blues sunt așteptați, în acest weekend, să se bucure de muzică bună, cu artiști de primă mână, de la A.G. Wienberger la Joe Rusi.

Evenimentul are loc la Suceava, acolo unde până pe 2 iulie se desfășoară și Programul Ștefanian.

Blues ConFusion Festival 2017 este un eveniment cultural de referință, născut din pasiune pentru artă și din spiritul muzicii blues, transmit organizatorii.

Programul:

Vineri, 30 iunie, Cetatea de Scaun a Sucevei
19:30 – Axis
20:30 - Trans-Express
22:00 -A.G. Weinberger

Sâmbătă, 1 iulie, Cetatea de Scaun a Sucevei
19.00 – Andrei Cerbu & The Crossroads
19.30 – Marius Dobra Band
20.30 – Joe Rusi
22.00 - Matt Schofield
 

Matt Schofield (UK)

Artistul blues al anilor 2010, 2011, 2012, inclus în British Blues Hall Of Fame, unul dintre cei mai talentaţi artişti ai generaţiei sale. Născut la 21 august 1977 în Manchester, Matt s-a mutat de câţiva ani în Florida. Revistele de specialitate îl aşează alături de Eric Clapton, Peter Green sau Robben Ford, în vreme ce alţii îl consideră cel mai bun cântăreţ de blues al generaţiei sale. Proiectul actual presupune patru artişti extrem de talentaţi, din Statele Unite şi Anglia, iar turneul european include, pe lângă Suceava, România şi oraşe importante din Germania, Austria, Belgia, Franţa şi Cehia.
 



AG Weinberger (Ro)

Cel mai cunoscut blues-man român, cu o vastă experienţă acumulată pe scene din Europa şi USA. Orădean la origine, chitarist, vocalist, interpret la muzicuţă, producător şi realizator de emisiuni radio şi producător de albume, iniţiator al mişcării de cluburi, el este o certă autoritate în domeniu. După 1990, cînd s-au deschis graniţele, i se oferă posibilitatea unor turnee în Germania, Elveţia, Israel, Turcia şi Ungaria, pentru ca, mai apoi să plece pentru câţiva ani în “exil” în USA.
 



Joe Rusi Trio (No)

Nominalizat Grammy pentru ultimul său album, botoșăneanul Joe Rusi propune anul acesta un show cu totul special. Un artist cu multiple distincţii culturale norvegiene, un obişnuit al topurilor de specialitate, profesor de muzică la o prestigioasă şcoală scandinavă, Mircea Rusi va susţine şi anul acesta, pe lângă recitalul propriu-zis, şi un seminar gratuit dedicat elevilor pasionaţi de muzică.
 



PAGINA EVENIMENTULUI AICI

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
248

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
401

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
127

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...