Amintiri din Epoca de Aur 2 - Dragoste in aer liber

Amintiri din Epoca de Aur 2 - Dragoste in aer liber
Dupa succesul inregistrat la Botosani de pelicula "Amintiri din Epoca de Aur 1 - Tovarasi, viata e frumoasa!", Cinematograful Unirea anunta, pentru acest sfarsit de saptamana, premiera filmului "Amintiri din Epoca de Aur 2 - Dragoste in timpul liber", un bun prilej de a-l revedea pe marile ecrane pe botosanenaul Vlad Ivanov.

Regia este semnata de Ioana Uricaru, Hanno Höfer, Răzvan Mărculescu, Cristian Mungiu, Constantin Popescu Jr.

Amintiri din Epoca de Aur 2 - Dragoste în timpul liber, aduce in atentia publicului spectator o serie de intamplari petrecute inainte de 1989. Premiera are loc vineri, de la ora 19.00.

ORE DE SPECTACOL: 11.00, 13.00, 17.00

 

Tot incepand de vineri, timp de o saptamana, la Cinema Unirea va rula si filmul "Inju bestia din umbra", regia fiind semnata de Barbet Schroeder, cu Benoît Magimel, Shun Sugata, Lika Minamoto. Genul filmului: Mister, Thriller.

Alex Fayard, un autor de romane poliţiste foarte apreciate de public, este invitat în Japonia pentru lansarea ultimului său roman. Aici el o întâlneşte pe Tamao, o gheişă, care-i destăinuie temerile ei în legatură cu un fost iubit, un romancier faimos pentru romanele sale extrem de violente. Acesta a ameninţat, se pare, că o va ucide. Fayard sare în ajutorul gheişei, dar investigaţia lui îl va aduce faţă în faţă cu un adversar periculos, într-un conflict în care ficţiunea şi realitatea ajung să se întrepătrundă.

ORE DE SPECTACOL: 15.00, 19.00 SAMBATA SI ORA 21.00

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
3

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
101

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
74

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...