Balul Oamenilor de Afaceri 2019 FOTO & VIDEO

Reunirea oamenilor de business din cadrul evenimentului denumit “Balul Oamenilor de Afaceri” este întâlnirea organizată în fiecare an de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură din Botoșani care aduce împreună și totodată premiază firmele de succes din județul Botoșani și care în acest an are loc la Salonul Luceafarul de la Popas Cucorăni.

Balul Oamenilor de Afaceri 2019 FOTO & VIDEO

Transmitem mesajul Președintelui camerei de Comerț, Industrie și Agricultură din Botoșani, Valeriu Iftime, cu ocazia lansării Topului Județean al Firmelor din Botoșani, care a ajuns la cea de-a 26-a editie:

Doamnelor şi Domnilor, Topul Județean al Firmelor, clasament de tradiție realizat de Camera de Comerț Industrie şi Agricultură Botoșani, marchează şi în acest an rezultatele din economia județului.

După acest tip de clasament,economia județului Botoșani nu ”duduie", ba mai mult, stagnează!

Aș fi dorit foarte mult să vă livrez un document mai prietenos" în care să simțim de la prima răsfoire pulsul real al industriei din Botoşani. Dar încadrat în niște reguli de mult stabilite, clasamentul reprezintă finalitatea aplicării unei metodologi unice, complexe şi unitare la nivelul sistemului cameral din România.

Topul, totuşi, consolidează cultură locală de business și conferă recunoaşterea meritelor unor compani care au o importantă majoră în economia locală, și aici am în vedere industria textilă și cea electrotehnică!

Şi ediția din 2019 premiază cele mai performanțe firme, din şapte domenii de activitate Cercetare, dezvoltare și High-tec; Industrie; Agricultură, silvicultură,pescuit: Construcții; Servicii; Comerț şi Turism.

 Cifrele arată că perioada pe care o parcurgem nu este deloc ușoară şi simțim cu toții că există numeroase aspecte ale mediului economic ce necesită imbunătățiri – am  în vedere zona de interacțiune dintre mediul de afaceri și cel politic-reglementator precum și preocuparea fiecărui manager de a învață, de a se specializa în permanentă.

Avem în continuare nevoie de claritate, disciplină, responsabilitate reciprocă și de o infrastructură economică care să sustină investitile și dezvoltarea. Avem nevoie de reglementări economice şi fiscale responsabile, de un climat echilibrat și de predictibilitate.

Ne propunem ca și în continuare, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoşani să promoveze interesele mediului de afaceri, să constituie un liant între instituții și companii, oferind un sprijin real firmelor. Sunt sigur că vom reuşi să identificăm în permanentă acțiuni și programe care să vină în intâmpinarea nevoilor firmelor şi să ținem pasul cu evoluția permanentă a mediului în care activăm.

Mulțumesc membrilor Camerei, companiilor botoşănene pentru perseverentă, eficiență și rezistentă. Anul acesta, din județul Botoşani, în Top 10 la nivel național s-au clasat 75 de firme, din care 3 firme pe locul I, 11 firme pe locul ÎI și 8 firme pe locul III, rezultate care ne dau încredere şi ne fac să sperăm la un viitor mai bun.

Vă felicit pentru rezultatele obținute și vreau să aveți încredere că veți găși mereu în Camera de Comerț un partener.”

PREȘEDINTE Valeriu Iftime
































































 

 

Spune-ne opinia ta