Un politist de frontiera a obtinut doar 4 puncte la examen, din 100 posibile!

Un politist de frontiera a obtinut doar 4 puncte la examen, din 100 posibile!
Cel mai mic punctaj obtinut de un angajat al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera in urma concursului de evaluare este de 4 puncte, din 100 posibile! Este vorba despre un agent de la Sectorul Dorohoi, care imediat ce a primit subiectele a raspuns la o singura intrebare, dupa care a parasit sala de examen.

In rest, punctajele obtinute de catre cei aproape 500 de agenti care au sustinut concursul miercuri si joi sunt intre 20 si 100 de puncte. Acestia au avut de sustinut un test grila cu 25 de intrebari.

"Am avut un caz mai deosebit, un agent a parasit sala de examen imediat dupa ce a bifat o singura intrebare. El oricum intentiona sa isi dea demisia. La concursul de joi, un agent de la Sectorul Romanesti, care s-a inscris la examen, nu s-a mai prezentat. Procentul celor care au obtinut peste 50 de puncte este undeva de 80-90%. Subiectele au fost de dificultate medie", a declarat Minodora Racnea, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera.

De la Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera vor trebui disponibilizati circa 40 de angajati, iar acestia vor fi din randul celor care au obtinut cele mai mici note in urma testarii.

Cei care urmeaza a parasi sistemul vor fi pusi la dispozitie si vor ramane in Inspectorat pana pe data de 3 octombrie. Dupa aceasta data, perioada se poate prelungi cu inca trei luni, prin ordin de ministru.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Loc de dat cu… EPIGRAMA (VII)

astăzi, 20:10
288

La 24 septembrie 1948, se naşte la Botoşani distinsul istoric şi publicist IONEL BEJENARU. Ataşat spaţiului botoşănean, l-a gratulat cu  peste 15 lucrări de o ţinută ştiinţifică...

Jandarmi huiduiți la un meci după ce au cerut înlăturarea unor bannere cu mesajul "Moldova vrea autostradă"

astăzi, 15:26
313

Suporterii ieseni au afisat la meciul de fotbal Poli Iasi - Dinamo, de vineri seara, bannere cu mesajele "Moldova vrea autostrada" si "Moldova cere echitate si respectarea drepturilor&q...

La mulți ani, SOFIA VICOVEANCA - "Nu mi-a fost greu să port costumul, pentru că în acest costum eu m-am născut!"

astăzi, 10:47
987

Sofia Vicoveanca s-a născut la data de 23 septembrie 1941 în comuna Toporăuți (Toporuica de astăzi), localitate aflată în apropiere de orașul Cernăuți (astăzi în Ucraina), p...