Un politist de frontiera a obtinut doar 4 puncte la examen, din 100 posibile!

Un politist de frontiera a obtinut doar 4 puncte la examen, din 100 posibile!
Cel mai mic punctaj obtinut de un angajat al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera in urma concursului de evaluare este de 4 puncte, din 100 posibile! Este vorba despre un agent de la Sectorul Dorohoi, care imediat ce a primit subiectele a raspuns la o singura intrebare, dupa care a parasit sala de examen.

In rest, punctajele obtinute de catre cei aproape 500 de agenti care au sustinut concursul miercuri si joi sunt intre 20 si 100 de puncte. Acestia au avut de sustinut un test grila cu 25 de intrebari.

"Am avut un caz mai deosebit, un agent a parasit sala de examen imediat dupa ce a bifat o singura intrebare. El oricum intentiona sa isi dea demisia. La concursul de joi, un agent de la Sectorul Romanesti, care s-a inscris la examen, nu s-a mai prezentat. Procentul celor care au obtinut peste 50 de puncte este undeva de 80-90%. Subiectele au fost de dificultate medie", a declarat Minodora Racnea, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera.

De la Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera vor trebui disponibilizati circa 40 de angajati, iar acestia vor fi din randul celor care au obtinut cele mai mici note in urma testarii.

Cei care urmeaza a parasi sistemul vor fi pusi la dispozitie si vor ramane in Inspectorat pana pe data de 3 octombrie. Dupa aceasta data, perioada se poate prelungi cu inca trei luni, prin ordin de ministru.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mușcat de față și călcat cu copitele de propriul cal! FOTO

Marţi, 17 Octombrie 2017
2730

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a ajuns, marți seară, în stare gravă la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Mavromati după ce a fost rănit de propriul cal.Bărbatul...

Anchetă cerută la o școală din Botoșani, după ce un copil bolnav de cancer nu a fost luat în excursie!

Marţi, 17 Octombrie 2017
2622

Mama băiatului, care învață la Școala din Sulița, a acuzat cadrele didactice de discriminare după ce copilului i s-ar fi refuzat dreptul de a merge într-o excursie alături de colegi...

Serviciul Județean de Ambulanță, vizitat de zeci de copii- FOTO

Marţi, 17 Octombrie 2017
402

Angajații Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani au avut parte, marți, de o vizită mai specială.Aproape 50 de copii de la Grădinița nr. 14, din municipiul Botoșani, au trecut pragul...