Un politist de frontiera a obtinut doar 4 puncte la examen, din 100 posibile!

Un politist de frontiera a obtinut doar 4 puncte la examen, din 100 posibile!
Cel mai mic punctaj obtinut de un angajat al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera in urma concursului de evaluare este de 4 puncte, din 100 posibile! Este vorba despre un agent de la Sectorul Dorohoi, care imediat ce a primit subiectele a raspuns la o singura intrebare, dupa care a parasit sala de examen.

In rest, punctajele obtinute de catre cei aproape 500 de agenti care au sustinut concursul miercuri si joi sunt intre 20 si 100 de puncte. Acestia au avut de sustinut un test grila cu 25 de intrebari.

"Am avut un caz mai deosebit, un agent a parasit sala de examen imediat dupa ce a bifat o singura intrebare. El oricum intentiona sa isi dea demisia. La concursul de joi, un agent de la Sectorul Romanesti, care s-a inscris la examen, nu s-a mai prezentat. Procentul celor care au obtinut peste 50 de puncte este undeva de 80-90%. Subiectele au fost de dificultate medie", a declarat Minodora Racnea, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera.

De la Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera vor trebui disponibilizati circa 40 de angajati, iar acestia vor fi din randul celor care au obtinut cele mai mici note in urma testarii.

Cei care urmeaza a parasi sistemul vor fi pusi la dispozitie si vor ramane in Inspectorat pana pe data de 3 octombrie. Dupa aceasta data, perioada se poate prelungi cu inca trei luni, prin ordin de ministru.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pățania unui dorohoian: Cum a găsit mașina pe care o parcase pe marginea străzii!

astăzi, 18:22
811

Un bărbat din Dorohoi a avut parte de o surpriză neplăcută duminică dimineața, când a ieșit din curte. Mașina pe care o parcase cu o seară înainte era grav avariată.Dorohoian...

Pentru ca vine gerul polar, ornitologii recomanda sa hranim pasarile cu slanina

astăzi, 15:12
442

Dupa ce meteorologii au anuntat ca temperaturile vor scadea drastic si vine viscolul, ornitologii fac un apel catre iubitorii de pasari. "Puneti si slanina cruda la indemana pasarilor, nu do...

Ministerul Sanatatii: Recomandari pentru zilele cu temperaturi scazute

astăzi, 14:10
440

In zilele cu temperaturi scazute, Ministerul Sanatatii recomanda populatiei sa asculte sfatul medicilor, sa evite deplasarile in spatii deschise si expunerea prelungita la frig, sa respecte regulile d...