Preavizele au expirat, comisarii de la Garda s-au imbolnavit! - Vezi avertismentul sefului ANAF!

Preavizele au expirat, comisarii de la Garda s-au imbolnavit! - Vezi avertismentul sefului ANAF!

Pe 23 iulie au expirat preavizele comisarilor de la Garda Financiara Botosani, insa luni dimineata toti erau in concediu medical!

Este vorba despre angajatii Garzii Financiare Botosani care nu au promovat concursul pentru a ramane pe posturi, si anume Dragos Panzariu Budeanu, Daniel Moruzi, Nelu Nechita, Laur Nechita si Petrica Ostin, carora li se adauga Liviu Mahalagiu, care nu s-a prezentat la concurs.

Şeful ANAF, Sorin Blejnar, i-a avertizat vineri pe cei care şi-au luat concedii medicale, ca să nu fie disponibilizaţi, că riscă o sesizare penală.

"Din 1.375 de lucrători ai Gărzii Financiare, au plecat acasă 329. Mai mult decât ne-am propus, adică 24%. Mă amuză naivitatea unora dintre cei care au picat testul. 125 dintre cei 329 au intrat în concedii medicale ca să nu poată fi trimişi acasă. Voi sesiza poliţia, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, Parchetul General. Am dat dispoziţie şefilor de secţie să meargă acasă la oameni ca să vadă dacă sunt bolnavi. Cred că sunt concedii medicale închipuite şi riscă o sesizare penală. Când vor reveni la muncă vor primi decizia de eliberare din muncă şi o citaţie de la Parchet", a spus Sorin Blejnar.

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
21

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
123

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...