Un botoşănean s-a sinucis în Italia! Vezi de ce!

Un botoşănean s-a sinucis în Italia! Vezi de ce!
Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din judeţul Botoşani, şi-a pus capăt zilelor la mii de kilometri depărtare de casă.

Tânărul, originar din comuna botoşăneană Manoleasa, muncea de trei ani în Italia, unde cunoscuse şi o fată cu care dorea să îşi întemeieze o familie. Potrivit primarului din Manoleasa, Mircea Mihai, cei doi au şi cu copil de aproximativ doi ani.

Bărbatul îşi cumpărase acum câţiva ani şi o casă în satul Manoleasa, unde ar fi vrut să stea după ce îşi făcea cât de cât un rost peste hotare.

Anul acesta, Costel Grosu a venit în luna august acasă, în concediu, dar la întoarcerea în Peninsulă nu a mai reuşit să îşi găsească un loc de muncă, lucrând cu ziua pe unde apuca, când el, când iubita lui.

Apăsat de gândul că nu mai reuşeşte să îşi asigure un venit, tânărul a decis să îşi pună capăt zilelor, el fiind găsit spânzurat.

Rudele sale au decis ca acesta să fie înmormâmntat în Italia, costurile cu repartierea fiind prea mari.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Discursul Academicianului Ioan Aurel Pop, de Ziua Culturii Române: "Cum s-a putut ajunge la asemenea aberații educaționale?"

Marţi, 16 Ianuarie 2018
184

Acad. Ioan Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai, a susținut o cuvântare despre importanța culturii și a studierii istoriei în școli, punând accentul pe necesitatea &...

Nu scăpăm de frig, vin ninsori şi ploi!

Marţi, 16 Ianuarie 2018
718

În intervalul 16 ianuarie, ora 12.00-17 ianuarie, ora 20.00, precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a ...

Cel mai slab leu din istorie. Euro atinge un nou maxim istoric, pe fondul crizei politice

Marţi, 16 Ianuarie 2018
225

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de 4,6599 lei pentru un euro, în creştere cu 3,43 bani, respectiv cu 0,74% faţă de ziua precedentă, moneda naţională aj...