Transportatorii botoşăneni îşi întrerup activitatea, pe termen nelimitat, începând cu 12 februarie! Vezi de ce

Transportatorii botoşăneni îşi întrerup activitatea, pe termen nelimitat, începând cu 12 februarie! Vezi de ce

Incepand cu data de 12 februarie activitatea de transport a tuturor membrilor FORT precum si activitatea autogarilor membrilor va inceta pentru o perioada nedeterminata.

Contextul actual in care se afla transportul de pasageri in trafic judetean si interjudetean este extrem de grav ca urmare a suspendarii atribuirii traseelor/curselor judetene si interjudetene.

Transportatorii au facut investitii de milioane de euro ce vizau cresterea gradului de siguranta si confort a serviciilor de transport.

Stim ca oprirea activitatii noastre va pune in mare dificultate pasagerii si va afecta activitatea zilnica a tuturor, insa se pare ca aceasta este ultima varianta la care putem apela pentru a debloca situatia actuala.

Cu regret aducem la cunostiinta publicului calator ca incepand cu data de 12.02.2013 activitatea de transport a tuturor membrilor FORT precum si activitatea autogarilor membrilor va inceta pentru o perioada nedeterminata pana la rezolvarea situatiei. Solicitarile transportatorilor FORT vizeaza:

- Organizarea atribuirii traseelor/curselor judetene/interjudetene in baza actelor normative actuale tinand cont de aplicarea prevederilor Reg. CE 1370/2007 si de hotararile instantelor de judecata

- modificarea OG 27/2010 asa cum a fost trecuta prin transparenta decizionala in toamna anului trecut

- combaterea pirateriei prin masuri urgente respectiv aprobarea OG 27 in privinta transportului 8+1 si peste 2,4 to coroborat cu reintroducerea literei g) la ordonanta 34.

Counicat de presă FORT

Transportatorii botoşăneni care au aderat la protestul FORT sunt: SC RVG SPEED SRL, SC RINFLO SRL, SC LORION SRL(TRANS DOR), SC PRISCOM UNIVERS SRL, SC APETRANS SRL, SC MULTIPOWER SRL,SC TRANS BUS SRL, SC VIMAR SPEED SRL, SC SIMA COM SRL, SC GISCOMSERV SRL, SC TUR ROM IMPEX SRL,  SC AMOPOP SRL, SC TRANSPORT  CALATORI SRL, SC BRAVARIS BIG SRL, SC ELEGANT GLOB SRL, SC TRANSDOREL SRL, SC POLITRANS COM SRL, SC LYK SRL, SC MISS ANDREEA SRL.

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
34

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
44

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
126

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...