Botoșani: Vezi cât este impozitul pentru un apartament cu două și trei camere, după majorare!

Botoșani: Vezi cât este impozitul pentru un apartament cu două și trei camere, după majorare!

Pentru un apartament cu două camere, în suprafață de 45 de metri pătrați, situat în zona A, impozitul calculat anterior a fost de 100 de lei, iar cei care au achitat integral până la această dată au plătit 90 de lei, beneficiind de bonificația de 10%. Impozitul recalculat în urma aplicării indexării începând cu data de 1 februarie va fi de 115 lei, diferența de achitat în plus fiind de 15 lei. Dacă se achită până la data de 30 septembrie 2013, se va plăti cu bonificație 13,50 lei.

Pentru un apartament cu trei camere, cu suprafața utilă de 60 de metri pătrați, situat în zona A, impozitul calculat înainte de indexare era de 133 de lei, iar după indexare va fi de 153 de lei. Diferența de achitat în plus în urma recalculării va fi de 18 lei,  dacă se achită până la finalul lunii septembrie, situație în care se acordă bonificația de 10%. Dacă se achită după 30 septembrie, restul de plată este de 20 de lei.

Pentru un teren în suprafață de 1.000 de metri pătrați, din care 200 de metri pătrați la categoria de folosință "curți construcții", și 800 de metri pătrați la categoria arabil, situat în zona A, impozitul calculat anterior era de 138 de lei, din care 130 lei impozit pe teren "curți construcții" și 8 lei impozit pe teren arabil, iar dacă s-a achitat integral până la această dată s-a plătit 124,20 lei.

În urma indexării, impozitul va fi de 158 de lei, diferența de achitat fiind de 20 de lei, dar dacă se achită până la 30 septembrie este de 18 lei.

Pentru un teren cu acceași suprafață situat în zona D, impozitul anterior era de 34 de lei, iar de la 1 februarie va fi de 39 de lei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
116

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
240

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
60

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...