Terenuri și case scoase la vânzare de bănci și executori judecătorești în Botoșani! Vezi unde și cât costă

Terenuri și case scoase la vânzare de bănci și executori judecătorești în Botoșani! Vezi unde și cât costă

Mai multe imobile și terenuri, apartinand unor persoane fizice sau juridice care au fost executate silit pentru anumite datorii, au fost scoase la vanzare in imobile din municipiul Botosani.

Un teren extravilan, în suprafață de 2.916 metri pătrați, a fost scos la vânzare în comuna Curtești, prețul de pornire al licitației fiind de 176.971 de lei. Licitația va avea loc pe data de 17 ianuarie, la BEJ Vasile Manoilă.

Cei care vor să participe la licitație trebuie să plătească o granție în valoare de 10% din prețul de pornire.

Un alt teren scos la vânzare este pe Aleea Doi Brazi, din cartierul Alfa Land, și care aparține societății Forma.

Terenul este în suprafață de 526 de metri pătrați și se vinde împreună cu vila, ccompusă din parter plus mansardă, în suprafață de 140 de metri pătrați.

Prețul de pornire al licitației este de 540.000 de lei, cu TVA inclus, licitația fiind programată pentru 21 ianuarie.

O casă în suprafață de 87,65 de metri pătrați și terenul aferent în surafață de 1.253 de metri pătrați, au fost scoase la vânzare în municipiul Botoșani, pe strada Eternității.

Licitația va avea loc pe data de 7 ianuarie, iar prețul de pornire este de 122.046 lei. Cei interesați trebuie să plătească o garanție de 10% din prețul de pornire al licitației.

Licitațiie vor avea loc la BEJ Manoilă Vasile.

La vânzare au fost scoase o casă și un teren, în suprafață de 472 de metri pătrați, pe strada Dragoș Vodă, din municipiul Botoșani. Licitația va avea loc pe data de 17 ianuarie, iar prețul de pornire este de 376.610 lei.

Vezi AICI detalii despre licitații!
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doctorița cu 290 de luări de mită de la bolnavi de cancer, oprită de judecători să lucreze la stat, dar lăsată să lucreze la privat

astăzi, 09:16
57

Anca Ababneh Dumitrovici a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună. Avocații săi au susținut că nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi p...

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
160

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
312

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...