Se dezgheata Bulevardul! VEZI cum sar placile montate de specialisti! FOTO

Se dezgheata Bulevardul! VEZI cum sar placile montate de specialisti! FOTO
Ceea ce ar fi trebuit sa fie o lucrare durabila s-a dovedit a fi aceeasi veche problema pe Bulevardul Mihai Eminescu. Placile din granit aduse tocmai din China, si care au fost montate in toamna anului trecut au inceput deja sa sara, iar in unele zone trebuie sa fii cu mare bagare de seama pe unde calci pentru ca acestea au inceput sa se miste.

In plus, unele placi au inceput deja sa crape.

Pe trotuarul din dreptul Parcului Mihai Eminescu, odata cu topirea zapezilor au inceput sa sara si placile din granit. Initial, in respectiva zona, lucrarile au fost facute de muncitorii unei firme din Cluj, specialisti in montarea granitului. Numai ca teoria nu a coincis cu practica astfel ca s-a renuntat la serviciile acestora si lucrarile au fost preluate de firma Conrec.

"Mai sunt unele locuri unde, din diferite cauze, nu au folosit destul ciment, mai sar placile. Le luam la pas si acolo unde vedem ca au sarit le cerem muncitorilor sa intervina de urgenta. Constructorul va trebui sa remedieze toate deficientele care apar dupa montarea placilor pe cheltuiala lui, daca nu au respectat calitatea. Alti bani noi nu mai dam", declara pe data de 22 septembrie viceprimarul Catalin Alexa.

Daca atunci nu s-a folosit destul ciment, ramane de vazut acum de ce se repeta istoria.Reparatiile de pe Bulevard, care inca nu s-au finalizat, se ridica la 450.000 de lei, bani pe care municipalitatea ar trebui sa ii recupereze de la BRD Iasi, in contul garantiei de buna executie.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Administratia Bazinală de Apă Siret, despre alimentarea cu apă a municipiului Botoșani: "Operatorul de apă SC Nova Apa Serv Botoșani a fost informat asupra începerii manevrelor!"

astăzi, 15:51
359

Față de disfuncționalitățile apărute în alimentarea cu apă a municipiului Botoșani, precum și a altor localități din județ, în vederea informării corecte și complete a popula...

Primarul Cătălin Flutur, despre întreruperea apei: "Îmi doresc să vină cineva în faţa botoşănenilor şi să îşi asume disconfortul creat"

astăzi, 14:07
833

Începând de ieri dimineaţă, telefoanele Primăriei municipiului Botoşani au sunat mult mai mult decât de obicei. Botoşănenii, pe bună dreptate, au reclamat faptul că au rămas...

Expoziţia retrospectivă "Dimitrie Loghin (1910 – 1982)", la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani!

astăzi, 14:03
63

Muzeul Judeţean Botoşani prezintă în perioada 21 octombrie – 15 noiembrie 2017, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia retrospectiv...