Profesor scos cu Poliţia din sediul ISJ!

Profesor scos cu Poliţia din sediul ISJ!
  Un cadru didactic din Dorohoi, care a dorit să intre în audienţă, vineri, la inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, a ieşit din instituţie însoţit de poliţişti, care au fost chemaţi de cei de la ISJ.

  Profesorul Ioan Domonco a dorit să poarte o discuţie cu inspectorul general, Mihaela Huncă, în vederea clarificării situaţiei acestuia. Domonco susţine că în luna octombrie a fost repartizat, în şedinţă publică, pe postul de profesor de sprijin la Liceul Tehnologic Ion Pilat din Dorohoi dar ulterior, la câteva luni, după cum susţine profesorul i s-a comunicat că a fost încadrat pe postul de învăţător-educator.

În plus, Ioan Domonco a afirmat că i-a fost blocat salariul şi de nenumărate ori a încercat să intre în audienţă la conducerea ISJ pentru clarificarea situaţiei.

“De cateva luni am solicitat si Inspectoratului Scolar Judetean si directoarei de la Ion Pilat clarificarea situatiei mele si eliberarea unei decizii corecte. Am facut numeroase demersuri de atunci de cand am primit in ianuarie informarea ca am fost repartizat pe un post de invatator-educator si am solicitat conducerii ISJ clarificari numai ca doamna inspector general nu a vrut sa ma primeasca in audienta. Cred ca am fost de vreo de opt ori. Mi s-a spus de la scoala ca imi blocheaza salariul pe nu stiu ce motiv si am venit la ISJ pentru a vedea despre ce este vorba", a declarat Ioan Domonco.

Acesta spune ca, vineri, a asteptat la usa inspectorului general si a intrat cand a vazut ca in birou nu mai este nimeni. In acel moment, cei de la ISJ au solicitata interventia politiei.

Au chemat politia cum ca as fi fortat usa. A fost un exces de intimidare sunt persecutat de conducerea scolii", a mai spus Ioan Domonco.

“Domnul Domonco a intrat cu forţa în biroul meu cerând în regim de urgenţă o audienţă. Noi tocmai începeam o şedinţă şi l-am invitat să părăsească biroul, nu a vrut. Dumnealui a depus o solicitare la noi dar aceasta trebuie analizată", a menţionat Mihaela Huncă.

Ioan Domonco a părăsit sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean, însoţit de poliţişti. Şefa IŞJ Botoşani a anunţat trimiterea unei echipe la şcoala la care Ioan Domonco a fost angajat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a decis structura anului scolar 2018-2019: Cursurile incep luni, 10 septembrie

Marţi, 20 Februarie 2018
403

Noul an scolar 2018-2019 va incepe luni, 10 septembrie, potrivit unui ordin semnat de ministrul Educatiei Nationale, Valentin Popa. Noul an scolar are 168 de zile lucratoare (34 de saptamani)...

Maşini avariate după un accident petrecut în localitatea Mănăstirea Doamnei-FOTO

Marţi, 20 Februarie 2018
753

Şoferul unui autoturism Mercedes intenţiona să efectueze o manevră la stânga pentru a intra pe un drum lateral, iar în acelaşi timp un autoturism VW a intrat în depăşirea sa....

Bărbat găsit îngheţat de frig în curtea locuinţei sale

Marţi, 20 Februarie 2018
2073

Marcel V., de 48 de ani, din comuna Ştiubieni, a fost găsit de nişte vecini zăcând în curte. A fost chemată o ambulanţă şi a fost transportat iniţial la Spitalul Săveni, apo...