OROSANU: Daca e un blestem la DGASPC, e un blestem de cateva luni de zile!

OROSANU: Daca e un blestem la DGASPC, e un blestem de cateva luni de zile!

 MARIUS OROSANU, presedinte Sindicatul Impact Botosani  

Faptul ca Hotararea de Guvern de miercurea trecuta cu privire la banii pentru salariile restante ale salariatilor de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani nu a fost publicata in Monitorul Oficial il face pe liderul de sindicat Impact sa creada ca totul este un fel de blestem asupra Directiei, blestem care nu este de ieri, de azi, ci de cateva luni de zile.

"Este cert ca odata ce a trecut prin Hotarare de Guvern publicarea in Monitorul Oficial trebuie sa se faca. Nu se stie insa din cauza cui intarzie, fie a Monitorului Oficial, fie a Secretariatului General al Guvernului. Toate hotararile din ziua de miercuri, au fost publicate in Monitorul Oficial, cu exceptia celei legate de banii pentru Botosani. Daca e un blestem la DGASPC, e un blestem de cateva luni de zile. Deja cand ai atatea blesteme e cazul sa se mai faca o sfintire la institutia aceasta, se poate intampla odata, de doua ori un ghinion, dar cand se intampla de de mai multe ori la rand, inseamna ca e ceva necurat la mijloc", a declarat Marius Orosanu, liderul Sindicatului Impact.

Directorul DGASPC, Liviu Radasanu, spera ca pana miercuri sa apara respectiva Hotarare de Guvern in Monitorul Oficial, intrucat la Directie toata documentatia este pregatita, in asa fel incat, in cel mai scurt timp, sa se convoace sedinta CJ si apoi sa se depuna actele la Trezorie.

"Faptul ca nu a aparut pana acum Hotararea de Guvern in Monitorul Oficial nu inseamna ca nu apare. Azi, maine, poimaine cel tarziu trebuie sa apara. La noi actele sunt total pregatite, in secunda in care Hotararea va aparea in Monitorul Oficial se convoaca de urgenta sedinta de Consiliu Judetean, se aproba, si in aceeasi zi noi depunem actele la Trezorerie, pentru salarii", a mentionat Liviu Radasanu, directorul DGASPC.

Totusi, seful Directiei este sfatuit de liderul sindicatului Impact sa mai lase analiza strict economica si sa acorde mai multa atentie interesului copilului.

"Sfatul nostru catre conducerea institutiei este sa mai lase analiza strict economica, pe care o are in cap de cateva saptamani de zile, analiza in care e exclus orice e legat de interesul copilului", a conchis Orosanu.
 
 
 
 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
110

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
78

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
242

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...