INCREDIBIL! Adolescentă în stare gravă, după ce i-a căzut în cap tencuiala de la un bloc! GALERIE FOTO

INCREDIBIL! Adolescentă în stare gravă, după ce i-a căzut în cap tencuiala de la un bloc! GALERIE FOTO
  S-a întâmplat în această dimineaţă, în municipiul Botoşani! O adolescentă în vârstă de 17 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce i-a căzut în cap o bucată din tencuiala unui bloc de pe strada Primăverii.

Fata mergea dimineaţă la şcoală cu un grup de colege, iar în apropierea blocului turn de pe Primăverii, desupra farmaciei, o bucată de tencuială de la un balcon al unui etaj superior s-a desprins şi a nimerit-o pe fata exact în cap.

Aceasta s-a prăbuşit la pământ, la faţa locului fiind chemată o ambulanţă.

Diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral acut deschis şi în comă de gradul I-II, fata a fost transportată la Secţia de Pediatrie mai apoi transferată la Iaşi.

La locul incidentului a fost chemat un echipaj de pompieri cu o autoscară pentru a îndepărta şi restul de tencuială care stă să cadă, dar ci o echipa de criminalisti.

 


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

#șîeu - Ștefan Mandachi: "Aud c-aș fi vreun spion, agent 007, James Bond. A început o campanie de denigrare a familiei mele​"

astăzi, 11:07
661

Omul de afaceri Ștefan Mandachi, care a reuşit să mobilizeze mii de oameni din toată țara într-un protest fără precedent pentru construirea de autostrăzi, demontează acuzațiile că ar ...

Meningita, simptome și tratament. De ce este esențial să mergi la medic de la primele semne!

astăzi, 10:32
155

Meningita este o inflamație a membranelor (meningelor) care înconjoară creierul și măduva spinării. Medicii atrag atenția că meningita virală este mai puțin severă decât cea bact...

Patru ani de la tragicul accident în care a sfârșit ambulanțierul Constantin Brânzilă: "Procesul stagnează, iar vinovatul circulă liber!"

astăzi, 10:10
450

În urmă cu patru ani, în seara zilei de 19 martie, Constantin Brânzilă era de serviciu pe ambulanță și transporta la Iași o fată de 17 ani, care avea nevoie de dializă. C&aci...