În stare gravă, după ce și-a dat foc din dragoste! FOTO

În stare gravă, după ce și-a dat foc din dragoste! FOTO
Îngrozită de gândul că va rămâne singură, după ce soțul a amenințat-o că va divorța, o femeie în vârstă de 37 de ani, din orașul Darabani, s-a autoincendiat marți seara.

Mihaela N. nu se mai înțelegea de ceva vreme cu cel care îi era soț, în ultima perioadă certurile dintre aceștia fiind tot mai dese.

La fel s-a întâmplat și marți seara, când bărbatul și femeia s-au luat la ceartă, el amenințând că va divorța. Auzind acestea, soția sa a luat sticlă în care era benzină, și-a turnat peste corp și și-a dat foc.

Aceasta a ajuns în stare gravă la spital suferind arsuri gradul III-IV, pe aproximativ 40% din suprafața corpului, cel mai tare rănindu-se pe gât, torace, abdomen și mâini.

Ea a fost transportată la Spitalul din Darabani, iar mai apoi adusă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.

Din cauza stării grave în care se afla, medicii au decis să o transfere la Spitalul de Arși din București.

Poliția face cercetări în acest caz. 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dăncilă: Referendumul pentru familie va avea loc pe 6 și 7 octombrie

astăzi, 17:58
78

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, joi, că referendumul pentru redefinirea căsătoriei în Constituție va avea loc pe 6 și 7 octombrie, menționând că este o initiativa a cet...

Eu aleg România: Conacul Miclescu din Călineşti, Botoşani

astăzi, 17:21
624

Din Bucecea am urcat dealul Călineştilor cu sentimentul de atâtea ori încercat al intrării în istorie. Ştiam că aici voi afla curtea şi conacul Miclescu, vechi de exact 300 de ...

Se întrerupe apa în centrul orașului. Vezi străzile afectate!

astăzi, 16:26
747

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani anunţă că miercuri, 19 septembrie 2018, în intervalul orar 9:00-16:00, S.C. Elsaco Electronic S.R.L. are programate lucrări în zona Pietonal Transilvaniei  nr....