Cursă incredibilă cu microbuzul, la Botoșani: 40 de oameni, pe 16 locuri! FOTO

Cursă incredibilă cu microbuzul, la Botoșani: 40 de oameni, pe 16 locuri! FOTO
Călătoria cu microbuzul a devenit pentru unii dintre botoșăneni, mulți dintre ei copii, o luptă pentru supraviețuire! Abia respirând, lipiți strâns unii de alții, călătorii au devenit o marfă ca oricare alta, singurul interes al șoferului fiind acela de a încasa cât mai mulți bani, cu costuri minime din partea lui!  

La fel s-a întâmplat miercuri seară, pe ruta Botoșani-Roma. Într-un microbuz de 16 locuri, care efectuează regulat curse pe acest traseu, nu au intrat 20, nici 30, ci peste 40 de persoane.

Cei care nu au mai prins locuri pe scaune s-au sprijinit de bordul mașinii sau chiar de parbriz pentru a nu-și pierde echilibrul, oamenii abia respirând în microbuzul ticsit.

Un participant la trafic care a văzut mașina supraaglomerată a sunat la 112, un echipaj format din polițist și jandarm pornind pe urmele microbuzului.

În prima stație, la intrarea în comuna Roma, au coborât cinci persoane, iar în a doua stație 8 persoane. Când a fost oprit de poliție, oamenii legii au numărat în microbuz 28 de călători, majoritatea elevi care învață în municipiul Botoșani și care fac naveta.

Șoferul s-a ales cu o amendă de 450 de lei, dar probabil că nu îl va speria prea tare. Oamenii din Roma spun că microbuzul este mereu plin cu călători, cel mai rău fiind vinerea, când mulți se întorc acasă în weekend.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevi botoşăneni descoperiţi cu păduchi!

astăzi, 07:44
645

Triajul epidemiologic efectuat la începutul acestui an şcolar în unităţile de învăţământ din judeţul Botoşani a scos la iveală faptul că, în anul 2017, în...

Şef nou la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani

astăzi, 07:25
1070

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani are, de săptămâna aceasta, un nou prim.procuror. Numirea unui nou şef la Parchet vine după suspendarea Ralucăi Stăncescu, trimisă de cur&...

Sâmbătă vor fi decernate premiile Societății Culturale "Steaua Nordului", Botoșani 2017

Luni, 16 Octombrie 2017
228

Sâmbătă, 21 octombrie a.c., orele 11,00 - cu susținerea financiară a Consiliului Local al municipiului Botoșani (proiect cu finanțare nerambursabilă) și cea logistică a Consiliului Jude...