Cursă incredibilă cu microbuzul, la Botoșani: 40 de oameni, pe 16 locuri! FOTO

Cursă incredibilă cu microbuzul, la Botoșani: 40 de oameni, pe 16 locuri! FOTO
Călătoria cu microbuzul a devenit pentru unii dintre botoșăneni, mulți dintre ei copii, o luptă pentru supraviețuire! Abia respirând, lipiți strâns unii de alții, călătorii au devenit o marfă ca oricare alta, singurul interes al șoferului fiind acela de a încasa cât mai mulți bani, cu costuri minime din partea lui!  

La fel s-a întâmplat miercuri seară, pe ruta Botoșani-Roma. Într-un microbuz de 16 locuri, care efectuează regulat curse pe acest traseu, nu au intrat 20, nici 30, ci peste 40 de persoane.

Cei care nu au mai prins locuri pe scaune s-au sprijinit de bordul mașinii sau chiar de parbriz pentru a nu-și pierde echilibrul, oamenii abia respirând în microbuzul ticsit.

Un participant la trafic care a văzut mașina supraaglomerată a sunat la 112, un echipaj format din polițist și jandarm pornind pe urmele microbuzului.

În prima stație, la intrarea în comuna Roma, au coborât cinci persoane, iar în a doua stație 8 persoane. Când a fost oprit de poliție, oamenii legii au numărat în microbuz 28 de călători, majoritatea elevi care învață în municipiul Botoșani și care fac naveta.

Șoferul s-a ales cu o amendă de 450 de lei, dar probabil că nu îl va speria prea tare. Oamenii din Roma spun că microbuzul este mereu plin cu călători, cel mai rău fiind vinerea, când mulți se întorc acasă în weekend.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Loc de dat cu… EPIGRAMA (VII)

astăzi, 20:10
288

La 24 septembrie 1948, se naşte la Botoşani distinsul istoric şi publicist IONEL BEJENARU. Ataşat spaţiului botoşănean, l-a gratulat cu  peste 15 lucrări de o ţinută ştiinţifică...

Jandarmi huiduiți la un meci după ce au cerut înlăturarea unor bannere cu mesajul "Moldova vrea autostradă"

astăzi, 15:26
313

Suporterii ieseni au afisat la meciul de fotbal Poli Iasi - Dinamo, de vineri seara, bannere cu mesajele "Moldova vrea autostrada" si "Moldova cere echitate si respectarea drepturilor&q...

La mulți ani, SOFIA VICOVEANCA - "Nu mi-a fost greu să port costumul, pentru că în acest costum eu m-am născut!"

astăzi, 10:47
986

Sofia Vicoveanca s-a născut la data de 23 septembrie 1941 în comuna Toporăuți (Toporuica de astăzi), localitate aflată în apropiere de orașul Cernăuți (astăzi în Ucraina), p...