Cursă incredibilă cu microbuzul, la Botoșani: 40 de oameni, pe 16 locuri! FOTO

Cursă incredibilă cu microbuzul, la Botoșani: 40 de oameni, pe 16 locuri! FOTO
Călătoria cu microbuzul a devenit pentru unii dintre botoșăneni, mulți dintre ei copii, o luptă pentru supraviețuire! Abia respirând, lipiți strâns unii de alții, călătorii au devenit o marfă ca oricare alta, singurul interes al șoferului fiind acela de a încasa cât mai mulți bani, cu costuri minime din partea lui!  

La fel s-a întâmplat miercuri seară, pe ruta Botoșani-Roma. Într-un microbuz de 16 locuri, care efectuează regulat curse pe acest traseu, nu au intrat 20, nici 30, ci peste 40 de persoane.

Cei care nu au mai prins locuri pe scaune s-au sprijinit de bordul mașinii sau chiar de parbriz pentru a nu-și pierde echilibrul, oamenii abia respirând în microbuzul ticsit.

Un participant la trafic care a văzut mașina supraaglomerată a sunat la 112, un echipaj format din polițist și jandarm pornind pe urmele microbuzului.

În prima stație, la intrarea în comuna Roma, au coborât cinci persoane, iar în a doua stație 8 persoane. Când a fost oprit de poliție, oamenii legii au numărat în microbuz 28 de călători, majoritatea elevi care învață în municipiul Botoșani și care fac naveta.

Șoferul s-a ales cu o amendă de 450 de lei, dar probabil că nu îl va speria prea tare. Oamenii din Roma spun că microbuzul este mereu plin cu călători, cel mai rău fiind vinerea, când mulți se întorc acasă în weekend.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Întâlnire convocată de prefect cu proprietarii din blocul afectat de explozie şi reprezentanţii Delgaz Grid şi ai proiectantului

astăzi, 11:55
132

În urma problemelor cu care se confruntau proprietarii din blocul afectat de explozia din 15 septembrie, prefectul Dan Şlincu a invitat în această dimineaţă la discuţii pe reprezentan...

Magistraţii botoşăneni se opun modificărilor legislaţiei în domeniul justiţiei, însă nu protestează

astăzi, 11:09
108

De asemenea, şi procurorii au trimis avize negative modificărilor către structurile centrale. Totuşi, magistraţii botoșăneni au evitat măsuri mai dure, cum ar fi protestele, în ciuda fap...

COMUNICAT - Mihaela Huncă: Propun introducerea cel puţin o dată pe an a unei perioade de învăţământ interdisciplinar

astăzi, 10:39
236

Parlamentarul social democrat Mihaela Huncă, secretar al Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport din Camera Deputaților consideră că este nevoie de adaptarea educa...