Cursă incredibilă cu microbuzul, la Botoșani: 40 de oameni, pe 16 locuri! FOTO

Cursă incredibilă cu microbuzul, la Botoșani: 40 de oameni, pe 16 locuri! FOTO
Călătoria cu microbuzul a devenit pentru unii dintre botoșăneni, mulți dintre ei copii, o luptă pentru supraviețuire! Abia respirând, lipiți strâns unii de alții, călătorii au devenit o marfă ca oricare alta, singurul interes al șoferului fiind acela de a încasa cât mai mulți bani, cu costuri minime din partea lui!  

La fel s-a întâmplat miercuri seară, pe ruta Botoșani-Roma. Într-un microbuz de 16 locuri, care efectuează regulat curse pe acest traseu, nu au intrat 20, nici 30, ci peste 40 de persoane.

Cei care nu au mai prins locuri pe scaune s-au sprijinit de bordul mașinii sau chiar de parbriz pentru a nu-și pierde echilibrul, oamenii abia respirând în microbuzul ticsit.

Un participant la trafic care a văzut mașina supraaglomerată a sunat la 112, un echipaj format din polițist și jandarm pornind pe urmele microbuzului.

În prima stație, la intrarea în comuna Roma, au coborât cinci persoane, iar în a doua stație 8 persoane. Când a fost oprit de poliție, oamenii legii au numărat în microbuz 28 de călători, majoritatea elevi care învață în municipiul Botoșani și care fac naveta.

Șoferul s-a ales cu o amendă de 450 de lei, dar probabil că nu îl va speria prea tare. Oamenii din Roma spun că microbuzul este mereu plin cu călători, cel mai rău fiind vinerea, când mulți se întorc acasă în weekend.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Județul Botoșani, sub Cod portocaliu de GER!

Duminică, 25 Februarie 2018
2812

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o atenţionare cod portocaliu de ger, care vizează Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea şi care intr...

Şi atunci a luat decizia de a numi "acasă" un metru în jurul corpului lui..

Duminică, 25 Februarie 2018
166

Când era tânăr, într-o vreme, era atât de sărac încât n-avea decât cărţile din raniţă şi hainele de pe el. Nu-l deranjau aceste lucruri, ori mai bine z...

Nikos Kazantzakis - FRATRICIZII

Duminică, 25 Februarie 2018
175

Romanul lui Kazantzakis îmi pare o imagine în oglindă a Evangheliei, deformată de apele tulburi ale realităţii apropiate, concrete, umane şi de imposibilitatea Omului de a conştienti...