Platformă de încărcare cerealieră, în Botoşani-FOTO

Platformă de încărcare cerealieră, în Botoşani-FOTO
S.C. SEMROM IMPEX SRL, prin Administratorul Gicu Onofrei, anunţă deschiderea celui mai modern sistem de încărcare a cerealelor în vagoane:

“Ne adresăm tuturor producătorilor agricoli din judeţul Botoşani şi din împrejurimi, care dispun de cantităţi mai mari de cereale şi care, pentru a le comercializa au nevoie de transportul pe căile ferate, acest lucru fiind înlesnit de serviciile noastre de încărcare rapidă în vagoane. Noi aici beneficiem de o amplasare excelentă, suntem situaţi în imediata apropiere a liniei ferate din raza staţiei CFR Botoşani, dispunem pentru locul platformei de încărcare de o linie secundară, modernizată, astfel încărcările au loc rapid şi sigur.

Sisteme de care dispunem noi mai există doar două la noi în ţară, localizate undeva prin Oltenia, la noi la Botoşani fiind al treilea. Sistemul constă într-o platforma în care are acces camionul cu remorcă transportator al produsului de încărcat, dotată cu un valţ transportor care asigura încărcarea mecanizată în vagonul de tren. Se încarcă în medie cu 150 de tone pe oră, depinzând de greutatea hectolitrică aferentă produsului de încărcat.

Investiţia se ridică în jurul sumei de 50.000 de Euro, mai precizează reprezentantul firmei Semrom Botoşani.
Suntem localizaţi la ieşirea din municipiul Botoşani către Cătămărăsti- Deal, vis-à-vis de COMAT, pe fosta platformă de încărcare a sfeclei de zahăr.


Pentru mai multe informaţii, datele de contact sunt:
Telefon: 004 / 0744 556 524
(Material publicitar) .

 

Vezi alte știri publicate de Ionut Iosub

Beton de calitate turnat și vibrat în condiții specifice

astăzi, 09:48
2008

Finalizarea proiectele rezidențiale noi dezvoltate în ultimii ani aduce îmbunătățiri ale calității constucției, ceea ce ridică simțitor calitatea vieții noilor locatari. În...

Festivalul Naţional de Dans și Muzică Populară ”Cânt și joc moldovenesc”, 2017! Vezi calendarul și regulamentul festivalului!

Joi, 17 August 2017
992

Proiectul este realizat în perioada 25 iulie – 30 septembrie 2017 cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Botoşani având ca principali parteneri Asociaţia Cultura...

Vrei sa intri in echipa Casa Dulce?

Miercuri, 9 August 2017
3518

“Lucrez din 2010 la Casa Dulce, consider ca am am evoluat atat din punct de vedere profesional cat si financiar. Mediul de lucru este unul placut, zambetul adus pe fata clientilor fiind cel mai ...