Platformă de încărcare cerealieră, în Botoşani-FOTO

Platformă de încărcare cerealieră, în Botoşani-FOTO
S.C. SEMROM IMPEX SRL, prin Administratorul Gicu Onofrei, anunţă deschiderea celui mai modern sistem de încărcare a cerealelor în vagoane:

“Ne adresăm tuturor producătorilor agricoli din judeţul Botoşani şi din împrejurimi, care dispun de cantităţi mai mari de cereale şi care, pentru a le comercializa au nevoie de transportul pe căile ferate, acest lucru fiind înlesnit de serviciile noastre de încărcare rapidă în vagoane. Noi aici beneficiem de o amplasare excelentă, suntem situaţi în imediata apropiere a liniei ferate din raza staţiei CFR Botoşani, dispunem pentru locul platformei de încărcare de o linie secundară, modernizată, astfel încărcările au loc rapid şi sigur.

Sisteme de care dispunem noi mai există doar două la noi în ţară, localizate undeva prin Oltenia, la noi la Botoşani fiind al treilea. Sistemul constă într-o platforma în care are acces camionul cu remorcă transportator al produsului de încărcat, dotată cu un valţ transportor care asigura încărcarea mecanizată în vagonul de tren. Se încarcă în medie cu 150 de tone pe oră, depinzând de greutatea hectolitrică aferentă produsului de încărcat.





Investiţia se ridică în jurul sumei de 50.000 de Euro, mai precizează reprezentantul firmei Semrom Botoşani.
Suntem localizaţi la ieşirea din municipiul Botoşani către Cătămărăsti- Deal, vis-à-vis de COMAT, pe fosta platformă de încărcare a sfeclei de zahăr.


Pentru mai multe informaţii, datele de contact sunt:
Telefon: 004 / 0744 556 524
(Material publicitar) .