Specialist în gastronomie german, impresionat de bucătăria Complexului Rediu-FOTO

Specialist în gastronomie german, impresionat de bucătăria Complexului Rediu-FOTO
60 de copii de clasele a X-a și a XII-a de la Colegiul Economic “Octav Onicescu și Liceul Tehnologic de Cooperație din municipiul Botoșani au participat la o lecție-vizită in teren la Complex Rediu, joi, 22 octombrie.

Cele două clase, conduse de către profesorii Andronache Elena – Alimentație Publică și Turism și Cîntec Elena- șef catedră Turism și Management, respectiv directorul Liceului Tehnologic de Cooperație, ing. Antoaneta Molocea, au avut și un insoțitor german, în persoana lui Bjorn Von Zeddermann, invitat aflat la Botosani în cadrul Proiectului European Senior Expert Service.


Liceul de Cooperație, prin profesorii Baltă Iulian și Lupu Paul s-au aflat la această lecție vizită in calitate dublă, fiind totdată și reprezentanți ai Hotel&Restaurant Rediu și au dorit a explica detaliile organizatorice, fluxurile de produse și managementul de profil exact în locul unde acestea se și întamplă, intr-unul din cele patru restaurant ale complexului.


Pe lângă prezentarea pe larg a ansamblului component al unui astfel de stabiliment, elevii au făcut cunostință și cu bucătăria, mai exact cu posturile de lucru din cadrul “motorului unui restaurant de renume.
Invitatul german s-a aratat foarte impresionat de condițiile și dotările de care Complexul Rediu se bucură, regasind printre aparatajul component al bucatariei și nume nemțești, unele dintre ele chiar de ultimă generație.





www.facebook.com/complex.rediu

(Material publicitar).

Citeste si:
http://stiri.botosani.ro/stire/80476/%CA%BAFabrica%CA%BA+de+osp%C4%83tari+%C8%99i+buc%C4%83tari%2C+La+Hotel+%26+Restaurant+Rediu..html