Eco Bebe – hăinuțe atente cu pielea copilului tău FOTO

Eco Bebe – hăinuțe atente cu pielea copilului tău FOTO

 ECO BEBE Botosani  

Să alegi haine pentru copilașul tău poate fi amuzant și frumos, dar și foarte greu, atunci când vrei să protejezi pielea sensibilă a acestuia.

Din acest motiv, am deschis Magazinul ECO BEBE cu hăinuțe pentru bebeluși și copii, oferind un standard înalt de calitate – bazat pe un nou concept mai puțin cunoscut și promovat în România, cel al bumbacului organic.

De ce bumbac organic?

Ceea ce face bumbacul organic deosebit față de alte materiale este modul de prelucrare și obținere. Cunoscut și sub numele de bumbac eco, ecologic sau bio, acesta este cultivat fără pesticide și insecticide, cules manual, iar culorile folosite în vopsirea lui nu conțin metale grele și nici compuși organici pe bază de clor.

Datorită calităților sale și a modului de prelucrare a fibrei, bumbacul organic oferă un dublu beneficiu: produse din materiale naturale, cu rolul de a minimiza riscul de reacții alergice, al căror scop este protejarea pielii sensibile a copiilor, precum și siguranța părinților că produsele alese îndeplinesc aceste criterii.

Produsele noastre din bumbac organic (body, bluzițe, pantaloni, salopete, căciulițe) sunt certificate GOTS (Global Organic Textil Standard) (https://www.ota.com/advocacy/fiber-and-textiles/global-organic-textile-standard-gots) – Standardul Global pentru Textile Organice. Acest lucru atestă și garantează faptul ca bumbacul a fost cultivat și procesat organic, iar produsele au fost supuse unor verificări stricte a nivelului de toxine și pesticide de către organisme competente.

Prin deschiderea acestui magazin ne dorim să oferim atât părinților, cât și tuturor celor interesați, posibilitatea de a alege produsele noastre, ușurându-le astfel eforturile în încercarea de a găsi produse de calitate pentru micuții lor.

Vă invităm să ne cunoașteți începând cu miercuri, 20 decembrie, data oficială a deschiderii magazinului nostru. Ne puteți găsi în Str. Octav Onicescu, nr. 31A, clădirea de sticlă, parter sau la fb.me/MagazinulEcoBebeBotosani

Ne propunem să fim alături de clienții noștri în încercarea de a oferi copiilor tot ce-i mai bun!

Echipa Eco Bebe Botosani.

FOTO:



























(P).