Inaugurare Centrul Medical IATROPOLIS - FOTO

Inaugurare Centrul Medical IATROPOLIS - FOTO

 Centrul Medical IATROPOLIS  

IATROPOLIS este un centru medical modern, multidisciplinar, înființat din capital integral privat, care oferă servicii medicale și de recuperare, medicină fizică și balneofiziokinetoterapie, reumatologie, pediatrie, psihiatrie pediatrică, neurologie, neurologie pediatrică, epidemiologie/vaccinologie, chirurgie și ortopedie pediatrică, endocrinologie, medicină internă, cardiologie, medicina muncii, neurochirurgie, gastroenterologie, psihiatrie, ortopedie și traumatologie, urologie.

Din respect pentru pacienți, la Centrul Medical IATROPOLIS, sunt amenajate facilități de top:

- aparatură de ultimă generație pentru prevenție, tratament și întreținere a sănătății, cea mai nouă și performantă tehnologie în medicina de recuperare medicală

-tehnologia cu ultrasunet cu HandsFree sono –  primul aplicator de ultrasunete care creează un câmp de ultrasunete rotativ controlat electronic fără a fi nevoie de acțiunea terapeutului. Această tehnologie unică permite ca tratamentul să fie unul foarte rapid, eficient și confortabil prin dozarea uniformă cu ultrasunet pe toată zona tratată.

-cele mai avansate dispozitive de electroterapie disponibile pe piață, având o gamă variată de forme de curent de medie si joasă frecvență. Touch screen-ul și protocoalele terapeutice presetate asigură cea mai eficientă și ușoară terapie pentru toți pacienții.

-terapie termică, cu dispozitive care combină două dintre cele mai populare terapii cu căldură: băile cu parafină și împachetările calde.

-prin terapia Shockwave obținem tratamentul extrem de eficient împotriva durerii – soluție non invazivă pentru durerea musculoscheletală, durerile de umăr, epicondilită, durerile lombare, tendinita achileană, pinten calcanean, fasciită plantară, tendinită și punctele Trigger. Terapia Shockwave are la bază generarea unei energii foarte intense într-o perioadă foarte scurtă de timp (10 milisecunde), unda de șoc străbătând astfel țesuturile cu o viteză mai mare decât viteza sunetului

-unitate performantă de laser terapie cu sondă tip scanare permite tratarea unor zone mai extinse ale corpului decât în cazul laserului focalizat pe punctele dureroase.

Kinetoterapia completează tratamentul electroterapic. Terapia Schroth este cea mai eficientă metodă de tratament a scoliozei și cuprinde un program de exerciții fizice, concepute special pentru a stopa deviația coloanei vertebrale. Exercițiile se efectuează sub atenta supraveghere a kinetoterapeutului, scopul terapiei Schroth fiind îndreptarea coloanei vertebrale prin elongația activă a acesteia, derotarea vertebrelor prin respirație tridimensională, precum și tonifierea și strechingul musculaturii în poziția maximă corectivă. Terapia Schroth are ca obiectiv principal reducerea gradului de scolioză, respectiv încetinirea sau stoparea progresării acestuia pană la maturitatea osoasă. De asemenea, terapia Schroth previne o serie de procese degenerative ale diferitelor segmente, cum ar fi mușchii, articulațiile, zonele intervertebrale, ameliorează durerea la nivelul coloanei vertebrale, asigură creșterea capacitații cardio-pulmonare și imbunătățește starea psihică a pacientului.




Bazinul de înot încălzit și dotat cu un sistem de reciclare și filtrare a apei, prevăzut cu cascade pentru masaj cervical și un sistem modern și performant de climatizare, este folosit pentru recuperare medicală în apă, cât și pentru menținerea sănătații, atât pentru adulți cât și pentru copii, prin ore interactive și eficiente de înot și gimnastică în apă. După înot, sauna cu sare de Himalaya asigură relaxarea completă pe lângă efectul curativ  al cristalelor de sare în toate bolile sistemului respirator, astm, alergii, efectele secundare ale fumatului și bronșite, în boli ale pielii-acnee, eczeme, psoriazis și reduce stresul si oboseala.


Centrul Medical IATROPOLIS  a apărut din dorința de a oferi pacienților servicii medicale și de recuperare medicală europene la prețuri accesibile, punând accent pe profesionalism, colaborare interdisciplinară, intimitate și confort. Prin echipa medicală,  pacienții beneficieză de experiența unor specialiști și profesioniști cu înaltă competență și pregătire profesională, asigurând condiții optime pentru desfășurarea actului medical, oferind pacienților un ambient occidental, civilizat, plăcut și confortabil.

Inaugurarea a avut loc joi, 28 decembrie 2017, ora 12, la sediul situat în str. Calea Națională, nr.44 D, Botoșani, iar activitatea medicală va începe cu 8 ianuarie 2018.






(P).