Cabină foto pentru evenimentele din companie

Cabină foto pentru evenimentele din companie

Includerea unui photobooth în componentele unui eveniment este o soluție dacă ești în căutare de idei pentru a condimenta evenimentele, petrecerile sau campaniile de marketing din compania ta.

Vrei să planifici o petrecere de Crăciun mai colorată și speri la un Revelion mai creativ decât anul trecut? Indiferent de eveniment, cabina foto dă tonul de fiecare dată distracției și conversației. Închiriază o cabină foto și crește semnificativ șansele ca evenimentul tău să fie un real succes.

Să zâmbești în fața aparatului n-a fost niciodată mai simplu și mai natural. Cabina foto sau photo booth a ajuns să fie un trend, un element nelipsit în bugetul de eveniment, cu justificări clare. Fotografii calitative, distribuire în timp real pe Facebook și Instagram, accesorii personalizate pentru brand și tematica evenimentului, interacțiune într-un mix online-offline, hashtags, spirit de gașcă, distracție maximă și amintiri valoroase peste ani, pentru generațiile viitoare de colegi.

Servicii cabină foto:

  • Fotografiere nelimitată și asistență permanentă pe toată durata închirierii
  • Developare imediată
  • Fotografii magnetice numai bune de pus pe frigider
  • Livrare fotografii in format electronic
  • Integrare social media
  • ​Personalizare accesorii în funcție de tematica evenimentului.

            
 

Avantaje brand & marketing:

- fotografii nelimitate pe toată perioada de închiriere, de o calitate superioară, pe care le poți folosi în materiale de marketing, în comunicarea din social media și în diverse prezentări

- creșterea notorietății în mediul online, prin expunerea fotografiilor personalizate (cu logo, culorile brandului, orice alte elemente) în social media în timp real

- metodă simplă de distribuire a fotografiilor după eveniment: toate fotografiile vor fi adăugate într-o galerie foto, protejată cu parolă. Invitații vor putea descărca singuri fotografiile.

- 0 griji de organizare, cabina este ușor de instalat și vom asigura asistența pe toată durata închirierii vom asigura asistența în realizarea fotografiilor.

Opțional, realizăm:

Animații GIF - transformăm seturile de fotografii în animații gif inedite și amuzante.
Green Screen - la cerere, fundalul fotografiilor poate fi eliminat și înlocuit cu orice imagine - peisaje, logo-ul companiei, diverse colaje etc.
Carte de oaspeți - realizată cu fotografiile de la eveniment, în care invitații să poată scrie impresiile lor.


 

Mai multe informatii despre Cutiuta cu Amintiri – Cabina FOTO poti gasi pe siteul www.cutiutacuamintiri.ro si pe facebook www.fb.com/cutiutacuamintiri.ro

 

Spune-ne opinia ta