Apartamente noi ce includ în preț dotările standard de CONFORT Smart Home

Apartamente noi ce includ în preț dotările standard de CONFORT Smart Home

Noile apartamente Made To Measure - UNIQUE Residence Calea Națională, asigură în dotările standard, sisteme de CONFORT și de control SMART Home, precum și opțiuni pentru niveluri de confort superioare personalizate

Cu toții gândim sau asociem CONFORTUL cu “ACASĂ”! Dar, ce înseamnă mai exact acesta în accepțiunea noastră? Redăm mai jos câteva idei privind abordarea noastră despre confort, despre valoarea acestuia - concept pe care urmărim să îl implementăm în toate proiectele UNIQUE Residence.

O locuință “smart”, personalizată nevoilor tale de funcționalitate, ergonomice și estetice, realizată cu materiale de calitate și inovatoare, cu dotări moderne, care răspunde intr-adevăr cu inteligență, îți asigură CONFORTUL. Astfel, nu obții doar un simplu ”acasă”, pentru că vei beneficia și de flexibilitate, inovație și inteligență, de echilibru și, nu în ultimul rând de economie.



Proprietarii UNIQUE Residence nu vor locui într-un apartament oarecare!

Ne preocupă cum vor trăi clienții noștri, pentru care, cu atât mai mult în contextul actual, asigurăm condiții de calitate a mediului la un nivel superior, prin:

IZOLAȚIE -  confort fonic și termic peste standarde;

VENTILAȚIE -  filtrare & control pentru un aer de calitate;

AUTOMATIZARE -  sisteme de protecție și confort Smart Home.

Controlul ventilației rezidențiale - îmbunătățește calitatea vieții!

Este evident, apartamentele actuale sunt construite pentru a fi mai etanșe ca niciodată. Fără un schimb regulat de aer, ne trezim rapid în locuințe sufocante. Acest lucru nu este nici plăcut, nici sănătos, iar asigurarea unui schimb continuu de aer, care este un element extrem de important pentru o viață sănătoasă, devine dar din ce în ce mai greu de realizat.

Cu toate acestea, integrarea și controlul ventilației rezidențiale semi-centralizate, individualizate, este percepută de mulți, mai degrabă, ca un lux decât ca o necesitate, chiar și în condițiile în care suntem nevoiți să petrecem tot mai mult timp în casă.

Ventilația rezidențială controlată ne oferă însă un remediu împotriva apariției aerului viciat, a unei calității slabe a acestuia. Cu ventilația rezidențială de confort, mediul din interiorul celor patru pereți devine mult mai plăcut și calitatea vieții este îmbunătățită, asigurându-ne conținutul ideal de oxigen și umiditate în propriul apartament.

Good Value for Money!

Totodată, un apartament Made To Measure marca UNIQUE Residence, înseamnă că vine la pachet cu dotări standard de siguranță și confort incluse, dar și cu niveluri superioare de confort personalizate, pe măsura fiecăruia.

La ansamblul UNIQUE Residence din Calea Națională sunt în desfășurare recepții parțiale pentru a facilita proprietarilor mobilarea apartamentelor, în același timp derulându-se fază inițială a formalităților de recepție finală.

RELAXEAZĂ-TE în noua ta locuință!


Proiectele rezidenţiale de excepție ale grupului de firme FORMENS, dezvoltate în patru zone ale Botoșaniului, în Iași și în Focșani - stadii de realizare:

(P).

 

Spune-ne opinia ta